Home Lifestyle 3 tipa frajera koji će vas samo zeznuti u životu

3 tipa frajera koji će vas samo zeznuti u životu

865
0
SHARE

Nisu baš svi frajeri stvoreni za duge staze. Neki su naprosto emotivno zakržljali i ostali na emotivnom razvoju tinejdžera. Koliko god da vam ovakav tip muškaraca bio privlačan ili simpatičan, ne nadajte se preterano dugoj vezi sa njima ili ne daj Bože nešto ozbiljnije.

Loš momak, ali ti misliš da ćeš ga ukrotiti

Pa, to ti je kao da treniraš divljeg konja. Proces će ozbiljno da potraje, ali na kraju balade ostaćeš bez živaca i volje. Ima ona stara narodna – staro krivo drvo ne možeš ispraviti. Loši momci vole samo sebe i način na koji žive, a ne tebe.

Nema ništa od frajera kojeg dugo čekaš. Čekaš da se uozbilji, da se sabare, da se oduzme, da se smisli, da napravi karijeru i na kraju tvoja romantična uobrazilija će se pretvoriti isključivo u čekanje. Niko se hleba nije najeo od čekanja.

Drug, ali više od druga

Još jedna koska. Ovo je tip frajera koji je dobar samo u ovom trenutku, ali ne i na duže staze. Niko ne kaže da drugarstvo ne može da preraste u nešto više, ali ako je odnos isključivo zasnovan na druga sa određenim beneficijama, znate na koje mislimo, to je kratkotrajno rešenje.

izvor noizz.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here