Home Lifestyle BRUTALNO TAČNO! Ono što PRVO VIDITE na slici otkriva SKRIVENE CRTE VAŠEG...

BRUTALNO TAČNO! Ono što PRVO VIDITE na slici otkriva SKRIVENE CRTE VAŠEG KARAKTERA

1482
0
SHARE

Šta prvo vidite na fotografiji australijskog ilustratora Karla Kvašnija, reći će mnogo toga o vašoj ličnosti. Ne razmišljajte mnogo, oslonite se na prvi utisak i među ponuđenim rešenjima pronađite svoje. Podsvest govori mnogo toga o nama.

Rešenja:

DEVOJČICA

Ako ste prvo videli devojčicu, vama je suđeno da šarmirate druge i da se upustite u duboke razgovore. Neki su čak i ljubomorni na vaš šarm. Ljubav je za vas igra, imate reputaciju osobe koja uživa u toj igri. Ipak, misteriozni ste. Vaše pravo ja je drugačije od onog što drugi vide, a partneru ga otkrivate mnogo kasnije.

LOBANJA

To što ste prvo uočili lobanju, ne znači da imate mračne misli niti da ste agresivni. Ljubazni se, tolerantni. Brzo učite i brzo se prilagođavate novim situacijama. Vaša inteligencija i socijalne veštine su na zavinom novou.

ŠUMA

Ako vidite širu sliku, vi ste strastvena osoba koja prati svoje snove i ispunjava ciljeve. A vaš smisao za humor čini da drugi uvek žele da su u vašoj okolini. Zračite pozitivnom energijom i popravljate drugima raspoloženje. Kada imate ideju, jurite da je realizujete, često vam se i drugi pridruže. Veoma ste odgovorni i ulivate poverenje.

SVA TRI REŠENJA ISTOVREMENO

Vi ste zaista redak dragulj. Ljudi često žele da proniknu u vašu prirodu, ali ne dozvoljavate im. Imate izuzetnu moć opažanja, što istovremeno može biti i blagoslov i kletva. Vidite svet onakvim kakav zaista jeste, ali drugi obično ne vide tako vas. Zbog toga ponekad možete da se osećate usamljeno.

izvor dnevno.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here