Home Lifestyle DANAS JE POČEO VAŠ SREĆAN PERIOD: Ovaj horoskopski znak očekuje NAJVAŽNIJI ŽIVOTNI...

DANAS JE POČEO VAŠ SREĆAN PERIOD: Ovaj horoskopski znak očekuje NAJVAŽNIJI ŽIVOTNI MOMENAT! Da li ste spremni za to?

517
0
SHARE

Neverovatna predviđanja!

Od 22. novembra do 21. decembra Sunce je u Strelcu, i osobe u ovom znaku mogu da proslave rođendan na veoma zabavan način. Takođe, mogu da očekuju lepu i uspešnu godinu.

Strelčevi su interesantni i jako zanimljivi. Oni su puni znanja, ali i dalje nešto uče. Često menjaju hobi i što je najinteresantnije njima nekako sve ide od ruke. Oni vole promene i stalno prave krupne korake u svom životu. Spremni su da preko noći naprave planove koji su drugim ljudima totalno neshvatljivi.

Često su vezani za inostranstvo ili preko posla ili preko partnera. Trgovina im ide od ruke kao i izdavaštvo.

Fizička aktivnost im je mnogo važan. Mnogi Strelčevi su profesionalni sportisti. Bez problema će spakovati ranac i neplanirano krenuti na put. Daleke i interesantne destinacije su im jako zanimljive.

U ljubavi vole da se stalno nešto menja i da bude zabavno. Zadovoljni su samo ako pored sebe imaju partnera koji će podrzati njihove luckaste ideje. Na početku veze su ludo zaljubljeni i verni, a kasnije im postaje dosadno i vole da flertuju sa svima, naročito na poslu. Svoj život vide kao jednu veliku avanturu i zbog toga su spremni na razne izazove. Oni umeju da zaborave na strah. Uživaju u prirodi i često se bave planinarenjem.

Vole da su zanimljivi u društvu, zato su često „bleskasti“ i svojim lupetanjem zasmejavaju druge. Imaju dosta iskustava u mnogim životnim sferama pa su puni priča. Svoje govore umeju da oduže, čini vam se kao da ni mogli da pričaju dan o noć.

Svađu sa Strelčevima vam je pametnije da izbegnete, jer oni su neumorni. U stanju su danima da se vraćaju na istu temu i da se raspravljaju. Koriste uvek svoje filozofiranje i tako pokušavaju da vas nadjačaju u razgovoru.

Harizmatični su i beskrajno slatki, pa sa svojim vrlinama često uspevaju da dobiju i više nego što zaslužuju.

Vladalac Strelca je Jupiter, on ih dosta podržava, tako da često imaju sreće u životu. Njima se ostvaruju snovi i mašta im često postane stvarnost. Okolnosti su im često naklonjene i njima je život pun srećnih dešavanja.

Ova godina je vrlo važna za Strelčevi. Trebate je iskoristiti za lični uspeh. Širenje znanja će vam ulepšati sledeću godinu, to može da bude i učenje nekog stranog jezika. Putovanje u zanimljivu zemlju će vam probuditi duhovnost u vama. Proširićete svoje vidike i početi na okolinu gledati skroz drugačijim očima.

Mnogi Strečevi će ući u ozbiljnu vezu ili brak, a i prinova je nešto što može da očekuju.

izvor zenskikutak.rs