Home Lifestyle DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR 2017.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR 2017.

1833
0
SHARE

Reci joj da je lijepa. Kaži joj da je posebna. Šapni joj da je ne daš nikome.

Ovan

Danas ćete više biti zainteresovani za metafičke teme. Filozofija, kao i bilo koji vid njoj srodnih nauka bi mogla da vam okupira pažnju. Ukoliko ste student iskoriste dan za učenje i uopšte intelektualnu nadgradnju. Ostalim pripadnicima znaka preporučuje se da opuste uz dobro štivo iz njima zanimljive oblasti.

Bik

Vi ćete se danas malo zamisliti oko nekih priča ili razgovora koje ste vodili u zadnje vrijeme. Informacija koju ćete dobiti baciće novo svjetlo na neki od odnosa u vašem životu. Učiniće vam se kao da je sve bilo jasno i pred vašim očima, a vi niste obraćali dovoljno pažnje na dešavanja u vašoj neposrednoj blizini, pa ste ostali u neznanju sve do sad.

Blizanci

Sjajan dan za Blizance u emotivnom smislu! Ukoliko ste slobodni sada biste to stanje lako mogli promijeniti. Interesantnu osobu uspješno šarmirate i ona u potpunosti pada pod vaš uticaj. Zauzeti pripadnici znaka uživaju u trenucima koje provode sa voljenom osobom, a dešavanja na tom planu se odražavaju pozitivno i na ostale aktivnosti.

Rak

Prvi dan radne sedmice vi započinjete upravo radno! Razmišljanje vam je usmjereno na posao i poslovnu aktivnost pa ćete se u tom smislu sada i angažovati. Nije baš da ste voljni da se prepustite poslu u većoj mjeri, ali smatrate da je ono što učinite danas dovoljno da vam obezbjedi mir ili bolje reći odmor u narednim danima.

Lav

Mnogi Lavovi će se danas okrenuti stvarima koje im prijaju kao što su zanimljivi hobiji ili druženja sa istomišljenicima. Niste raspoloženi da se bavite ozbiljnijim stvarima, jer ste svjesni da će ozbiljnosti bilo koje vrste tokom narednih dana biti na pretek! Zato sada nastojite da se opustite i dobro napunite baterije!

Devica

Vama treba odmor, tačnije treba vam dan za vas. Želite da se zatvorite u svoj dom i da u mirnoj atmosferi radite neke opuštajuće stvari, na primjer čitate. S obzirom na vremenske prilike, to vam se čini najidealnijim rješenjem. Željeli biste da na kratko osjetite šta znači imati sve vrijeme samo za sebe i stvari koje volite. Pa zašto to sebi ne priuštite?

Vaga

Pred vama je dan ispunjen kontaktima i beskrajno mnogo priče, što vam i neće preteško pasti, s obzirom na to da ste vi rođena pričalica! Volite neobavezne razgovore, bez kraja i konca i uživate kada imate sa kime da ih vodite. E, pa danas je dan kada ćete tu svoju sklonost moći sasvim da iskoristite i na privatnom i na poslovnom planu.

Škorpija

Pred mnogim pripadnicima ovog znaka otvara se mogućnost da ostvare izvjestan novčani dobitak. Iskoristite vašu pronicljivost i sklonost ka riziku i okušajte se u novoj mogućnosti zarade koja će se pred vama danas otvoriti. Ipak, imajte na umu da je šansa za dobit jednaka količini informacija koju o datoj aktivnosti možete da dobijete.

Strelac

Vedri ste i nasmijani i bez nekog vidljivog razloga. Za vas je naprosto osvanuo lijep dan , što je dovoljno da se bez rezerve prepustite uživanju u njemu. Ono što biste željeli je još samo da svoje dobro raspoloženje uspješno proširite i na druge osobe iz vašeg bližeg i daljeg okruženja. Njihova nasmijana lica za vas su dovoljna nagrada.

Jarac

Nije baš sjajan dan za Jarčeve. Pomalo ste tužni i skloni da se u mislima vraćate na lijepe trenutke kojih više nema. Skloni ste čak i ispoljavanju nervoze zbog nekih neostvarenih ciljeva iz prošlosti. Trgnite se malo! Nije vrijeme da se bacate u crne misli i raspoloženja. Osvrnite se oko sebe , uvijdećete da imate još puno toga lijepog!

Vodolija

Ovo je dan koji želite da provedete u društvu prijatelja! Vi ste odlučni da se danas razonodite i lijepo provedete, a uzgred i da dobijete poneki savjet. Ono što vam treba je svakako da razmotrite pojedine odluke, kao i da dobijete viđenje situacije od strane nekog neutralnog lica. A uz smijeh i šale , sve je jednostavnije i lakše.

Ribe

Pred vama je još jedan uobičajen radni dan. Kao i uvijek kad vam je svakodnevnica isuviše nezanimljiva vi nastojite da ju osvježite sa detaljima vaše mašte. To je i tajna vašeg svakodnevnog osmijeha. Male stvari učinite čudesnim i zanimljivim dajući im dašak vanzemaljskih svojstava, a onda je sve puno zaniljivije i lakše.

malihoroskop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here