Home Lifestyle DOBRO RAZMISLITE! Izaberite najsrećniji par sa slike i SAZNAJTE U KAKVOJ STE...

DOBRO RAZMISLITE! Izaberite najsrećniji par sa slike i SAZNAJTE U KAKVOJ STE VEZI

2625
0
SHARE

Neverbalna komunikacija u vezi možda je čak i važnija od verbalne, tvrde socijalni psiholozi. O odnosu koji imate sa voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate.

Možda zvuči neverovatno, ali o vašoj vezi možete saznati mnogo toga upravo na osnovu ovog neobičnog testa.

Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Pažljivo pogledajte ovu fotografiju i razmislite – koji vam par izgleda najsrećnije?

  • 1. U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svetu.

Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi ceni zajednicu, posvećen je i želi da unapredi
odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

  • 2. Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

“Iza svakog uspešnog muškarac stoji uspešna žena”, rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne
stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u senci. Ona mu pomaže da se usresredi na stvari koje su u tom momentu bitne i uz njenu
podršku, on može daleko da dogura.

  • 3. Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa.

On jeste odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspeva da izbalansira ovu njegovu osobinu. Vaš moto je: “On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu”.

  • 4. Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Intimnost i zagrljaj pun poverenja pokazuje da muškarac želi da zaštiti svoju ženu od svh problema i bude joj podrška u svakoj situaciji.

Vašem uzajanom poštovanju i bezuslovnom poverenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.

  • 5. Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve.

Uživate u svakom zajedničkom momentu, bilo da je to rafting ili maženje
na kauču uz TV. Vaša ljubav je za svako poštovanje.

  • 6. Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Vi niste par koji voli da svoje emocije javno iskazuje. U vašoj vezi obe strane su jednake i vi cenite želje, mišljenja i interesovanja druge strane. Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.

izvor dnevno.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here