Home Lifestyle EMOTIVNO PISMO JEDNOG LEKARA: Danas je najtužniji dan u mom životu! Plakaćete...

EMOTIVNO PISMO JEDNOG LEKARA: Danas je najtužniji dan u mom životu! Plakaćete kao kiša kada pročitate ovo!

2422
0
SHARE

Na jednoj od najpopularnijih Fejsbuk stranica posvećenih bebama pronašli smo emotivno pismo doktora, čija trudnica je na porođaju preminula, a beba ostala živa.

Reči ovog doktora nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

“Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor, rukovao sam sa mnogo trudnica i svaki put kad sam u sali, molim se Bogu da blagoslovi sve majke. Bol koji žene prolaze kroz sobu za porođaj je neopisiv i to ne uključuje devet meseci koje su provele noseći bebu. One prolaze puno toga samo da donesu novi život. Danas sam plakao gorko jer sam izgubio jednu trudnicu na porođaju.

Zašto je slučaj ove žene tako bolan? Bila je neplodna 14 godina. Probali smo IVF i toliko mnogo poznatih metoda. Konačno je i nju Bog blagoslovio, te je ostala trudna uprkos činjenici da ima ciste na jajnicima. Devet meseci trudnoće i bilo je vreme za porođaj. Sedam sati je trajao porođaj, ali i borba za život majke. Izgubili smo je, beba je ostala živa, a pre svoje smrti držala je bebu u rukama i osmehnula se i kratko progovorila: “Bog je sjajan”.

 

Molim vas, poštujte žene, zato što prolaze kroz dolinu smrti da donesu jedan novi život. Poštujte svoju ženu! Pokažite ljubav prema ženama.”

 

FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/A.P./Tuzlanski.ba)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here