Home Lifestyle Evo šta kaže kineski horoskop o svakome od nas za 2018. godinu!

Evo šta kaže kineski horoskop o svakome od nas za 2018. godinu!

3119
0
SHARE

Dolazi godina žutog zemljanog psa! Šta su zvijezde pripremile svakom znaku u 2018.godini?

Žuti zemljani pas će biti velikodušan prema svakome! Ovo će biti godina ljudi koji su verni, odgovorni i usmereni ka cilju.

Pas nije jednostavno biće. On će biti blagonaklon samo prema onome ko širi oko sebe mir i harmoniju, ko zaslužuje poštovanje i poverenje, ko pomaže drugima.

Pas ceni direktnost i suočavanje sa poteškoćama. Svako od nas će na sebi osetiti pozitivan uticaj 2018. godine. Za mnoge će ova godina postati početna tačka novog, mirnog i srećnog perioda.

Šta stoga svako od nas može da očekuje?

Jednostavno nađite u spisku ispod svoj znak po kineskom horoskopu

kineski-znakovi

Oni koji su se rodili u znaku psa, zmije, pacova i svinje:

Pripremite se! Za vas će 2018. godina biti, ne samo srećna, već JAKO srećna. Vaše želje će početi da se ostvaruju odmah, već u prvim mesecima 2018. godine.

Ova godina je jako povoljna za nove početke, nalaženje novog posla i svega novog. U ovoj godini probajte bukvalno sve novo.

Oni koji su se rodili u znaku zeca, bika(vola) i majmuna:

Za vas će ovo biti stabilna i mirna godina. Uživajte u svakoj sekundi. Biće mnogo sitnih, prijatnih iznanađenja, a krupne, pozitivne promene su moguće kao normalan rezultat stabilnog rasta. Jednostavno radite ono što smatrate da je važno i godina će vam stvarno biti prekrasna.

DANIMA ZBOG GRIPA NE MOŽETE DA USTANETE IZ KREVETA: A za samo 4 minuta možete da se rešite VIRUSA ako popijete ovaj naputak

Oni koji su se rodili u znaku petla, tigra i zmaja:

Pas vam ne može obećati da će sve biti vrlo lako i jednostavno ove godine. Ali sve ono što budete radili u ovoj godini će postaviti temelj za pozitivan period u vašem životu.

Ove godine će vam se desiti čistka, ali ne sekirajte se, to što će se nešto ili neko u vašem životu odjednom promeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na vašu molitvu „izbavi nas od zla“.

OVO SE DEŠAVA 14 GODINA PRE SMRTI: Vaše telo vas upozorava, nemojte da ignorišete!

Oni koji su se rodili u znaku koze i konja:

Vi možete da izvučete najbolje iz ove godine. Vi bolje od svih shvatate da život mora da se živi punim plućima, ako to okolnosti dozvoljavaju.

Nemojte da propustite nijednu od mogućnosti kojima je pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

Izvor: uspesnazena.com