Home Lifestyle Fatalne i tajanstvene: Otkrijte sve o ženama škorpionima

Fatalne i tajanstvene: Otkrijte sve o ženama škorpionima

511
0
SHARE
Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvješteno’ upoznat ćemo svaki od znakova na malo drugačiji način. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kave parfeme volimo – donosimo vam svaki mjesec, a u listopadu otkrivamo kakve su žene škorpioni.

Općenito o ženi škorpionu

Žena škorpion najseksi je i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, ovisno o njezinu raspoloženju, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada ju ne smijete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspjet će prijeći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignute glave nastaviti dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouvjerene, snalažljive i snažne, škorpionke odlučne su da uspiju. Ne bježe od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

Seks & veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena škorpiona već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato što i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom.

Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vjernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvalit će ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Nerijetko želi nositi hlače u vezi te traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvjesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visok libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju ovnove ili djevice, no najbolje se upotpunjuju s bikovima.

Prijateljstvo

Žena škorpion može biti najbolji prijatelj na svijetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj netko povjeri pripadnica ovog vodenog znaka držat će samo za sebe i čuvat će je poput najvrjednijeg blaga, a gotovo nikada nećete ju čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se škorpionka pouzda i kojoj se povjerava. Strast upravlja životom žene škorpiona te može voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuje osjećaje, teško je znati što misli ili osjeća. Nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.