Home Lifestyle Hvala što si od mene napravio ženu kakva sam danas. I zahvaljujući...

Hvala što si od mene napravio ženu kakva sam danas. I zahvaljujući tebi, više nikad neću pasti na tebe!

723
0
SHARE

Hvala ti. Hvala što si me naučio razliku između onog što je ispravno i onog što je pogrešno. Hvala što si mi pokazao kako je biti odbačen. Hvala što si me naučio šta je okrutnost.

Hvala što si me naučio šta je slomljeno srce. Hvala što si vikao na mene. Hvala na svim ružnim rečima. Hvala što si me prisilio da postanem snažna. Hvala što si mi pokazao što ne zaslužujem. Hvala na svim noćima u kojima sam plakala zbog tebe. Hvala na svim greškama koje sam učinila dok sam te pokušavala voleti. Na lekcijama koje sam naučila iz njih.

Hvala što si mi pokazao da oprost nije uvek rešnje. Hvala što si me ismevao zato što mi je bilo stalo do tebe. Hvala što me nisi poštovao. Što nikad nisi cenio ništa što sam radila za tebe. Zahvaljujući tebi sada znam kad trebam prekinuti vezu.

Zahvaljujući tebi znam kako je kad te neko izda.

Hvala što si mi pokazao šta ne želim. Hvala što si bio sebičan. Hvala što sam shvatila šta zaslužujem. Hvala što ti nije bilo stalo. Što si me ostavio. Što si pustio da počnem ispočetka.

Hvala što više nisam deo ove priče. Hvala za sve grozne stvari koje si govorio. Za sve trenutke kad sam se osećala poniženo i iskorišteno. Hvala što si učinio da se osećam kao da sam dosegla dno. Hvala što si me naterao da krenem ispočetka. Hvala na svoj boli i uništenju.

Hvala što si od mene napravio ženu kakva sam danas. Zahvaljujući tebi sam jača. Zahvaljujući tebi sam mudrija. I zahvaljujući tebi, više nikad neću pasti na tebe.

izvor zenskikuta.rs