Home Lifestyle ISPOVEST BOSANKE KOJA ŽIVI SA MUŽEM U INOSTRANSTVU: Uzela sam 150 evra...

ISPOVEST BOSANKE KOJA ŽIVI SA MUŽEM U INOSTRANSTVU: Uzela sam 150 evra da kupim poklone svojima, a njegova reakcija me uništila!

2122
0
SHARE

Jedna Bosanka, koja trenutno živi van Bosne i Hercegovine, odlučila je da putem Interneta podeli svoju ispovest, želeći da zadrži anonimnost.

Evo o čemu je reč i šta ona piše:

“Toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem… Ovako, uskoro trebam ići svojima u Bosnu, a inače živim u inostranstvu. E, sad sam ja podigla sa muževljevog računa 150 eura da kupim poklone svojima – mami, tati, bratu i seki. Da skratim, ovaj moj se naljutio na mene. A dobro radi, posao mu dobar, sve super.

Čak, štaviše, mi njegovima, koji isto žive ovde u inostranstvu, stalno materijalno pomažemo, dajemo. Oni takođe dobro rade, plate su im troduplo veće nego mojim roditeljima i opet mi njima pomažemo i dajemo. Npr. kada se auto pokvari mi pola platimo, a popravka je oko 500 evra. Skoro su kupatilo radili, koje je isto koštalo mnogo i mi smo pola dali. To je samo primer, a ja ne mogu svojima kupiti nešto, a da on se ne naljuti ili njegovi?!

Ne znam šta da napišem, pa kakvi su to ljudi, Bože! Ja kažem hoću bratu da uzmem nešto, a on meni odgovara: “Pa radi tvoj brat!”. Nakon toga sam mu rekla: ” Pa rade i tvoji, pa im se daje”. Još se buni kad odem kod roditelja što ću biti sa njima 5 dana. Sa svojim roditeljima koje ne vidim po godinu dana, a njegove gledam svaki dan.

Šta biste Vi na mom mestu?”

izvor kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here