Home Lifestyle Izaberi fotelju i saznaj kakav si čovek

Izaberi fotelju i saznaj kakav si čovek

350
0
SHARE

Zamislite da uđete u sobu sa četiri fotelje. Jedna od njih vam je suđena. Na vama je da odlučite koja. Izbor koji napravite pokazaće šta omiljena boja i oblik fotelje govore o vašem karakteru.

Izaberi fotelju

Fotelja broj 1

Vi ste poslovni mag
Snaga volje je vaša vrlina. Sa lakoćom se fokusirate na teške zadatke i izazove, a pritom vam se ne dešava da sagorite od posla. Znate dobro da se organizujete i nikad ne zaboravljate koliko je odmor važan, kao i druženje sa ljudima do kojih vam je stalo. Direktni ste, iskreni, samouvereni i ljudi vas poštuju.

Fotelja broj 2

Volite da filozofirate
O, da, vi ste fan dugih razgovora o pitanjima života. Istovremeno, nikad nije dosadno u vašem društvu jer ste talentovani da probudite interesovanje u ljudima tokom razgovora. Vaš smisao za humor čini publiku razdraganom. Bije vas glas da ste ekscentrični, ali u pozitivnom smislu. Svi se dive vašem jedinstvenom i ozbiljnom pogledu na život.

Fotelja broj 3

Vi ste pravi psiholog
Pravi ste radoznalac. Po glavi vam se vrzma na hiljade pitanja koja traže odgovor. Posebno vas interesuje pozadina ljudskih odnosa i prosto obožavate da posmatrate ljude oko vas. Ponekad ste u stanju da vodite razgovor u određenom smeru samo da biste videli kakva će biti reakcija ljudi, pa posle toga izvlačite razne zaključke.

Fotelja broj 4

Vi volite da putujete
U vašim venam teče krv Indijane Džonsa! Svakodnevna rutina vas brzo zamori, ne možete da sedite u mestu u vašoj omiljenoj fotelji. Stalno ste u potrazi za novim iskustvima, stvarima, mestima i avanturama – one su vaš dašak svežeg vazduha koji vas čini živim. Čak i kad ste prisiljeni da nigde ne mrdate, vi u mislima osvajate vrhove Mont Everesta ili provodite noći gledajući u nebo iznad Sahare.

izvor zenskikutak.rs