Home Lifestyle IZABERITE SIMBOL KOJI VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: On otkriva ZA ŠTA je došlo...

IZABERITE SIMBOL KOJI VAS NAJVIŠE PRIVLAČI: On otkriva ZA ŠTA je došlo VREME u vašem životu! (FOTO)

508
0
SHARE

Postavite svoju nameru, a zatim odaberite jedan simbol, od 1do 9, koji vas najviše privlači.

Poslušajte svoj prvi instinkt. Pogledajte vašu poruku u nastavku.

simboli

Foto: foreverconscious.com

ANALIZA:

Ako ste odabrali 1:

Vreme je da samo sve otpustite i verujete svemiru. Umesto da se pokušavate boriti protiv onoga što vam se događa, jednostavno se vratite jedan korak nazad i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tokom života.

Morate prestati pokušavati na silu stvari izvesti na svoj zamišljeni način i prihvatiti sadašnji trenutak i ono što jeste. Vaš sledeći korak biće vam otkriven kada se smirite i usredotočite na svoje istinske namere. Kako bi izbegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svesno konstruirane i postavljene s namerom. Vreme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vođstvo koje vam je potrebno da se usresredite na sadašnji trenutak.

Morate se usresrediti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati gubiti svoje vreme i energiju na ljude i situacije koje su prestale služiti vašoj višoj svrsi. Vreme je da učinite popis.

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe, idealno je vreme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi sledite svoj najviši put sada i iako možda imate  mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Verujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se  magija vašeg života razvija! Ako morate doneti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sujeverne poruke.

Ako ste odabrali 4:

Vreme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne primećujete ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vreme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja sebi istih starih priča.  Ostavite prošlost tamo gde jeste i radujte se sada.

Usidrite se u sadašnjem trenutku i napravite od njega što možete. Možete promeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promenite svest u sadašnjem trenutku.

Kako bi se oslobodili prošlosti, pokušajte sve zapisati na papir ili se poveriti prijatelju, dajte si poslednju priliku da ponovno proživite stare emocije, a zatim ih pustite da odu. Nećete biti u mogućnosti krenuti napred dok to ne učinite.

Ako ste odabrali 5:

Stvari se brzo odvijaju i vreme je da postavite nove ciljeve i namere! Život se odvija velikom brzinom, te se čini da stvari napokon dobijaju zamah – idealno je vreme za postavljanje nekih novih ciljeva za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite tako što ćete se usresrediti na ono za čim vaše srce žudi.

Zapišite stvari koje vas čine sretnim i zatim se predajte tome! Iako rezultati ne mogu biti brzi, gledajte na svoje misli kao na bumerang, šaljući ih ravno gore u nebo. Dok čekate da vam se vrate, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namera.

Poruka iz svemira je jasna – postavite sada svoje namere i biće vam isporučeno ono što želite!

Ako ste odabrali 6:

Previše ste usmereni na površno, a ne vidite ono što se događa iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, kako ih možete čuti? Glava vam je puna nereda i vaš um je zbunjen, razbistrite misli na trenutak i pogledajte unutra.

Meditirajte, izađite u šetnju, smirite um i ponovno se povežite s  Božanskim. Duh traži od vas da potražite odgovore iznutra umesto da čekate na površne tragove i znakove.

Vreme je sada da postanete usklađeni sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti je okretanje prema unutra. Pratite svoje misli, ali pokušajte ih ne prosuđivati, vratite se svom jezgru i budite svesni vašeg ega.

Ako ste odabrali 7:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i i opuštanje! Odvojite malo vremena za sebe u danu i uživajte na suncu i ponovo probudite svoje unutarašnje dete. Učinite nešto spontano, planirajte avanturu ili izlet u inostranstvo. Imate puno toga za naučiti. Ne osećajte krivicu.

Nagradite svoje telo zdravom organskom hranom, nagradite svoj um zabavnim stimulacijama i nagradite svoje srce s radosnim druženjem sa svojim prijateljima i porodicom. Često zaboravljamo moć smeha.

Bez obzira na vašu situaciju, ne zaboravite da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svijet boljim za vas i za ostatak sveta.

Ako ste odabrali 8:

Vreme je za povezivanje. Za povezivanje s onima oko vas, za spajanje sa samim sobom  i spajanje s prirodom. Niste sami, vi ste deo velike mreže u svemiru i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar, biljka, životinja ili nešto drugo – povezano s većom silom.

Možete to osetiti, ponekad čak možete to i videti, ali sada je vreme da to uključite u praksu. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi da ostvarite pravu vezu. Počnite sa sobom, a potom istražite ono spoljašnje.

Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete tada biti spremni ostvariti i pravu vezu s drugima. Ako imate probleme u odnosima ili na poslu, možda se samo trebate dublje povezati. Pokušajte promotriti stvari iz njihove točke gledišta.

Iskoračite iz svog ega u svest i zapitajte se: – Kako se mogu povezati s ovom situacijom da me dovede do najvišeg dobra?

Ako ste odabrali 9:

Ovo je znak iz svemira da sve što ste trebali učiniti je učinjeno, a sada se možete opustiti i uživati u plodovima svog rada. Svemir vam želi zahvaliti što ste bili ono što jeste i što ste širili poruke svesti drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnoge vodio i sada je vaš red da primite dar.

Naravno, taj dar nije materijalistički, to je daleko bolje od toga. To je dar znanja. Poklonjen vam je dar znanja da je život lep i da sve ovo ovde postoji kako bi vam omogućilo da rast, učenje i ljubav.

U posljednje vreme ste puno radili na svojoj svesnosti i rastu, a sada je vreme da nastavite dalje. Pomozite prijatelju kojem  je to potrebno, pišite blog, posadite drvo, ispričajte svoje lekcije svetu  kako bi proširili budnost i svesnost.

srbijadanas.com