Home Lifestyle Mama otkrila ”tajnu” uspješnog braka, a njezin odgovor postao viralni hit

Mama otkrila ”tajnu” uspješnog braka, a njezin odgovor postao viralni hit

2839
0
SHARE

Svi koji su u braku ili ljubavnoj vezi žele znati tajnu kako održati strast i dobar odnos s partnerom. Žena i majka koju su svi neprestano ispitivali tajnu uspješnog braka zove se Nikki Pennigton. Sa svojim je suprugom zajedno trinaest godina, od toga jedanaest u braku.

Obično se nasmijem kada me to pitaju. Znam tipične odgovore parova koji slijede pravila poput  ‘Nemojte ići u krevet ljuti’ ili ‘Uvijek kažem da ga volim kad odlazi’. Znate li koliko je puta u jedanaest godina moj suprug prespavao na kauču, prije nego što smo imali djecu, zato što smo bili ljuti? započela je svoju priču na Facebooku Nikki Pennigton.

Nikki je otkrila kako su povremene svađe i ljutnja postale sporedne nakon što su dobili djecu. Istaknula je kako je svaki dan borba, ali je važno truditi se i pokušavati. Svoju “tajnu” sretnog braka i sama je prekršila.

Znate li koliko je puta izašao iz kuće, a da mi nije stigao reći ‘volim te’, jednostavno zbog djece i života. Njegov način da mi kaže ‘volim te’ jest da me ponekad ujutro ne budi kad ide na posao. Sve ‘tajne’ smo prekršili. Tajna dugotrajnog braka jest da uopće nema nikakve tajne. Ustaješ i pokušavaš iznova i iznova, i tako svaki dan, ističe mlada mama. 

To je snalaženje kada ste mladi i živite na smrznutoj hrani jer to je sve što si možete priuštiti. To je ostajanje budnim cijelu noć u suzama sa svojim tek rođenim djetetom jer ste oboje umorni i preplašeni, ali ste zajedno. To je brojanje lipa, tako da možete izgraditi život za svoju buduću obitelj.

Radi se o spoznaji da ništa neće biti savršeno te da vaš brak neće biti vrhunski i savršen – jer to nije pravi život. Radi se o toliko prepreka koje bi vam život mogao postaviti, ali ćete se pogledati i znati da niste sami. Znat ćete da je vaš najbolji prijatelj uz vas. Radi se o spoznaji da nikada ne možete biti spremni za terete koje ćete morati nositi za vašeg partnera, ali jednostavno znate da ste voljni preuzeti teret kada budu trebali predah.

Samo pokušavajte svaki dan i nikada nemojte stati. Zato što zbog stajanja nećete uspjeti, to je jedna stvar koja nije tajna, zaključila je Nikki čiji je status podijeljen na Facebooku više od 130.000 puta.

izvor zadovoljna.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here