Home Lifestyle MILIJARDA Poznata pevačica uspela u onome u čemu nisu ni velike evropske...

MILIJARDA Poznata pevačica uspela u onome u čemu nisu ni velike evropske zvezde!

428
0
SHARE

Ovim ne mogu da se pohvale ni velika evropska imena iz sveta muzike. Ono što folk diva Ceca Ražnatović može da pripiše kao još jedan uspeh u karijeri je svakako za divljenje.

Ona je prvi samostalni izvođač na prostima jugoistočne Evrope čiji broj pregleda na svim video materijalima objavljenim na njenoj zvaničnoj youtube strani prelazi brojku od jedne milijarde.

 

Upravo ova činjenica samo ide u prilog tome da Ceca ima ogromnu armiju fanova koja voli njenu muziku. Uz koncerte na kojima to dokazuju svojim prisustvom, verni su joj i u svom domu, na putu ili u hodu jer zahvaljujući njima i tome što su slušali njene pesme i gledali nastupe, i brojka od 1 milijarde za nju je bila lako osvojiva.

Brojke ne lažu

Foto: youtube.com / screenshotBrojke ne lažu

Nema sumnje da će veliki broj fanova njene muzike upravo biti deo spektakla koji će Ceca organizovati sledeće godine na Ušću. Pre toga će objaviti duet sa Sašom Matićem, a nakon toga i novi cd.

Njen album “Autogram” je doživeo veliki uspeh. Upravo tako je Ceca nazvala i svoju turneju sa kojom je obišla mnoge gradove u Srbiji, regionu pa i u Evropi.

 

(Izvor: blic.rs)