Home Lifestyle MLAD MESEC U VAGI: Nagle promene u odnosima tokom idućih 30 dana...

MLAD MESEC U VAGI: Nagle promene u odnosima tokom idućih 30 dana – Više ništa neće biti isto!

580
0
SHARE

19.10., s vrhuncem u 21.12 h, mladi Mjesec u znaku Vage bit će popraćen vrlo intenzivnim aspektima Urana, planeta koji ne dopušta status quo.

Ovaj nam Mlađak može donijeti nove uvide i informacije o našim odnosima s drugima, o jednom prijateljstvu, poslovnom odnosu, braku, vezi, o osobi koja nam se sviđa. U idućih mjesec dana mogu uslijediti neočekivani događaji koji će promijeniti vašu sliku intimnog života, izmaknuti čvrsto tlo pod vašim nogama, a nakon toga kao da ništa više neće biti isto.

Osim odnosa i veza, pravo, poslovni ugovori, traženje ravnoteže, pravde i potvrde od strane drugih, konkurencija, ljubavni trokuti, javni neprijatelji, intimni ili poslovni izlasci u javnost, teme su kojima ćemo se baviti do idućeg mladog Mjeseca u znaku Škorpiona 18. studenog.

Sunce i Mjesec na 26 stupnju Vage postavit će se nasuprot Urana, pa zaboravite na stabilnost i izvjesnost. Turbulencije, neočekivane promjene, usponi i padovi, izlazak izvan okvira očekivanog i uobičajenog, sve su to mogućnosti koje bi mogle podići prašinu u intimnim odnosima. Možda u vaš život uđe nova osoba, sve krene brzo, uzbudljivo i silovito, a potom se dogodi nešto što će vam pokazati da hodate po skliskom terenu i da se ne možete previše osloniti na osobu koja stoji preko puta vas. U svakom slučaju bit ćete iznenađeni razvojem događaja, no nema nikakve garancije kako će se stvari dalje razvijati.

Možda ćete sresti ili čuti osobu koju dugo niste vidjeli, a taj ste odnos smatrali gotovim i zaboravljenim, no čini se da neće biti tako.

Ako ste u vezi ili braku, omogućite jedno drugome više slobode. Pokušaji da drugu stranu stavite u neke okvire ili dobijete garanciju, potvrdu koja će povećati vašu sigurnost, neće biti uspješni. Smanjite očekivanja i nemojte provocirati partnera s ciljem da biste privukli njegovu pozornost.

 

Potreba za slobodom može vas natjerati da se pobunite protiv autoriteta, pritiska roditelja ili posesivnih partnera. Neka razdvajanja bit će posljedica nespremnosti na kompromis.

Budući da će se Mlađak odvijati u neposrednoj blizini Jupitera u znaku Škorpiona, nove prilike su na pomolu! Važno poznanstvo koje će vam pomoći u ispunjenju planova, putovanje, suradnja s inozemstvom ili strancima, obrazovanje, širenje životnih obzora kroz prihvaćanje događaja od kojih ste prije zazirali zbog straha i nesigurnosti mogu unaprijediti kvalitetu vašeg života.

Ovaj nas Mlađak uči kako zadržati sigurnost i fokus u nesigurnim i neizvjesnim okolnostima. Pokazuje nam kako biti u ravnoteži s onim što se događa, ma koliko vas nekad iskustva prebacila preko ruba.

Razmislite i o događajima koji su uslijedili nakon 11. travnja ove godine jer tada je bio pun Mjesec u znaku Vage, a koji su bili aktualni do 10. svibnja. Možda je tu trag onoga što će se odvijati u idućih mjesec dana u vašem životu.

Prognoza po znakovima

Sunce ili Podznak u Ovnu: usmjerite svoj fokus na partnerske odnose, bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu. Dogodit će se nešto što je izvan vaše kontrole, potrebno je tom događaju pristupiti prisebno i sa znanjem što želite i trebate.

Sunce ili Podznak u Biku: promatrajte što će se odvijati u vašoj radnoj sredini, u odnosu s kolegama i suradnicima. Imate priliku birati između suradnje i natjecanja s drugima. Pripazite na zdravlje i smanjite preopterećenost obavezama.

Sunce ili Podznak u Blizancima: društveni i ljubavni život, odnos s djecom bit će područje neočekivanih događaja. Mogli biste se zaljubiti ili ući u odnos s osobom na čiju pouzdanost nećete moći računati. Budite kreativni, stvarajte iz srca.

Sunce ili Podznak u Raku: događaji koji su vezani uz obitelj, dom, stanovanje, roditelje bit će područja novih odgovornosti. Ponekad će vam biti teško balansirati između poslovnih i privatnih obaveza. Zatvarate neka vrata iza sebe.

Sunce ili Podznak u Lavu: vodit ćete neke vrlo intenzivne i zahtjevne razgovore, a želite li izvući neku korist iz njih, ne bi bilo loše da revidirate neka svoja uvjerenja. Zanimljiva iskustva priredit će vam rođaci, susjedi, možda i kraće putovanje.

Sunce ili Podznak u Djevici: očekujte nove vijesti na materijalnom i financijskom polju. Što ćete objektivnije vrednovati svoje mogućnosti, vještine i znanja, to će vam novac lakše dolaziti. Neke nesporazume uspješno ćete riješiti razgovorom.

Sunce ili Podznak u Vagi: redefinirajte svoje prioritete, razmislite o tome što vam važnije – namirenje vlastitih potreba ili dobivanje potvrde od drugih. Morat ćete naučiti biti sami sebi važni i ne ovisiti toliko o pažnji onih koje volite.

Sunce ili Podznak u Škorpionu: sjene prošlosti bit će prilično jake. Da biste mogli krenuti dalje, potrebno se odvojiti od neispunjenih želja, osoba kojima se još uvijek nadate. Dolazi bolje vrijeme za vas, spremite se za velike promjene.

Sunce ili Podznak u Strijelcu: vaša prijateljstva, suradnja s drugima, ispunjenje planova i ambicija te potraga za onima koji vam u tome mogu pomoći, bit će neke od tema kojima ćete se baviti više nego inače.

Sunce ili Podznak u Jarcu: budite proaktivni na radnom mjestu, spriječite probleme razgovorom, upozorite na njih. Ostvarite aktivniju suradnju i interakciju s nadređenima. Promjene u karijeri su na pomolu.

Sunce ili Podznak u Vodenjaku: bijegom od onoga što vas muči, nećete riješiti problem. Pogledajte na ono što se događa iz šire perspektive. Dopustite si biti slobodni od prošlosti, od svega što vas na bilo koji način ograničava i usporava.

Sunce ili Podznak u Ribama: postoje li u vašem životu neke osobe, ideje ili stvari za koje se grčevito držite, iako vam ne donose ništa dobro, vrijeme je da to promijenite! Otpustite, zaboravite. Prepustite se životu s povjerenjem.

 

(Izvor: atma.hr / Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica)