Home Lifestyle Muškarci iskreno: Ovakve devojke NIKADA NE ŽENIMO!

Muškarci iskreno: Ovakve devojke NIKADA NE ŽENIMO!

406
0
SHARE
Verovatno većina ljudi ne može da odredi tačan trenutak kada su prestali da vole partnera, ali ovi muškarci mogu i pritom su naprosto brutalni…

“Od prvog dana se trudila da me promeni. Prvo su u pitanju bile sitnice. Dva dana pre nego što je trebalo da počnemo da živimo zajedno ostavio sam je. Ne želim da živim sa ženom koja me ne želi takvog kakav jesam”, iskren je bio jedan korisnik.

 

Jedan momak je otkrio da je znao da je sve gotovo između njega i devojke kada ga je prijatelj pitao da li bi se oženio sa njom, a on je kao iz topa odgovorio „ne“. Ipak je ostao sa njom još godinu dana, sve dok mu nije priznala da ga je prevarila.

Drugi je rekao da je shvatio da stvari nisu kako treba kada mu se nije išlo kući. “Obično me je čekala kući da je nekako zabavim i bila je ogorčena ako bih radio na mojim poslovnim obavezama sa strane umesto da večeram s njom i da gledamo filmove satima”, rekao je on.

Za jednog momka je rasprava oko praznika potpuno iskristalisala njegova osećanja. Kada ga je devojka pitala da li mu uopšte smeta što je ona uznemirena, on je shvatio da ga to ni najmanje ne pogađa. Raskinuo je sa njom posle četiri dana.

“Stalno me je pitala da li je volim. Delovala je tako nesigurno. Počeo sam da je žalim i tu je bio kraj”, napisao je jedan korisnik.

Veliki broj muškaraca je priznao kako su se jednostavno vremenom odaljili od svojih partnerki i u neku ruku te priče su bile najdepresivnije. Jedan momak je hvalio svoju devojku i pisao kako je sjajna osoba, verovatno bolja nego što je on zaslužio, ali je vremenom prestao da želi da je drži za ruku i da ima seks sa njom.

“Shvatio sam da sam u vezi jer je sigurno i poznato, ali tu nije bilo prave strasti za mene. Žena koja ne može da učini da je želim nije žena za mene”, napisao je.

Ta priča je najviše pogodila čitaoce, pa su neki komentarisali da je to ono što ih najviše plaši, dok su drugi pisali da se i oni baš tako osećaju.

Iz cele diskusije je izašlo jedno pravilo: ako uživate u vremenu za sebe više nego u vremenu koje provedete sa partnerom, to znači da bi verovatno trebalo da raskinete.

izvor www.srbijadanas.com