Home Lifestyle Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. oktobra (POSAO, LjUBAV, ZDRAVLjE)

Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. oktobra (POSAO, LjUBAV, ZDRAVLjE)

9021
0
SHARE

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Loš aspekt vašeg vladara Marsa sa planetom sreće Jupiter, koji vam je do sada ometao planove, menja se u utorak. Već od srede očekuje vas nova klima u poslovnim aranžmanima. Važno je da osmislite poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da prevaziđete problem iz prethodnog perioda. Žurba i neobjektivnost su posledica trenutne konjunkcije Marsa i Venere.

Ljubav – Spomenuta konjunkcija vam daleko više remeti emotivni nego poslovni život. Nosi vas strast i to stranputicom. Budite odmereni u komunikaciji i ne hvatajte se za sitnice.

Zdravlje – Ako se spremate za hiruršku intervenciju, probajte da je odložite i primenite terapiju lekovima.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Pozicija vašeg vladara Venere u znaku Device, začinjena konjunkcijom sa Marsom, dodatno remeti i ono malo dobrih poslovnih šansi. Ova nedelja je posebno osetljiva po pitanju odluka koje donosite, jer Mesec u vašem prvom polju ukazuje da ne možete da razlučite koje informacije su prave i kojim putem krenuti. Budite oprezni i oko banalnih sitnica.

Ljubav – Venera u Devici uz Mars čini svaku situaciju napetom. Povoljno je što se to odvija u vašem petom polju, a nepovoljno zbog kvadrata sa Saturnom, jer aspekt ukazuje na radikalne situacije.

Zdravlje – Ukoliko imate probleme sa donjim stomakom ili mokraćnim putevima, idite odmah kod lekara.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur u ovom periodu deluje nepovoljno, ali vas sprečava da počinite veće greške. Ipak, činite mnogo manjih. Probem je što ne vidite realnost, u svakoj situciji ste subjektivni i ubeđeni da je vreme za ozbiljne poteze. Aspekt sa Saturnom će ublažiti vaše greške.

Ljubav – Jupiter, vaš vladar sedmog polja, menja znak i ulazi u Škorpiju, a tu nije povoljan za vas. Očekujte razne događaje, ali svi će imati konotaciju haotičnog i nesređenog. Ne zalećite se, ne samo zbog Jupitera, već i zbog Saturna koji i dalje okupira vaše polje partnerstva.

Zdravlje – Ulazak Jupitera u vaše polje bolesti je znak da budete oprezni i delujete preventivno.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Mesec, vladar vašeg znaka, u fazi je opadanja. Ove nedelje počinje u znaku Bika, prolazi kroz vaše jedanesto polje i donosi vam povoljna poslovna dešavanja. Ipak, zbog Venere u konjunkciji sa Marsom, vladarem vašeg polja karijere, moguća su neočekivana dešavanja. Uzdržanost i oprez su vam najbolji saveznici u narednom periodu.

Ljubav – Saturn, vladar vašeg polja partnerstva, u kvadratu sa Marsom i Venerom budi i u vama i u ljudima iz vašeg okruženja, potrebu da se upustite u avanturu. Razmislite o mogućim posledicama, potrudite se da budete racionalni koliko god je moguće.

Zdravlje – Čuvajte se povreda usled pada, jer lako može doći do preloma kostiju.

  

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Aktivno vam je drugo polje novca, ali planete vam trenutno nisu naklonjene. I treće polje je naglašeno, zato očekujte pregovore, dogovore, kraća putovanja. Merkur i Jupiter, kao i Venera koja vlada vašim poljem karijere, zajedno sa Marsom i Saturnom može vam stvoriti brojne probleme.

Ljubav – Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti i potrudite se da ne uđete u problematične odnose. Koliko god bili turbulentni odnosi, uskoro će se smiriti situacija, a period pred vama doneće neke odgovore. Vodite se poslovicom strpljen spašen.

Zdravlje – Preosetljivi ste, na sebe preuzimate rizike što može uzrokovati bolesti. Sada ste skloni reumatizmu.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Dobro se čuvajte od loših procena i poteza, jer je vladar vašeg znaka Merkur “spaljen” od Sunca. Ovo je posebno osetljiv period za finansijske odluke, budući da je Merkur u vašem polju novca, koje ove nedelje napušta i planeta blagostanja Jupiter. Kako je Merkur i vladar vašeg polja karijere, sve ukazuje na sukob sa autoritetima, a to vam sada nikako ne treba.

Ljubav – Ulazak Jupitera u Škorpiju, u vaše treće polje, menja kvalitet odnosa. Oni postaju slabi i površni, a na tome se teško gradi stabilna veza. U pitanje će biti dovedene i bračne zajednice koje su jake, jer se sve razvodnjava. Naravno, ishod veze zavisi od natalne postavke sedmog polja.

Zdravlje – Umor je posledica jesenje sezone, ali i slabog imuniteta, kao i nepravilne ishrane.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Merkur je u vašem prvom polju u nepovoljnom položaju, pokazuje da ćete neoprezno i ishitreno postupati.Ne dozvolite da vas neko zavarava pogrešnim informacijama. I vaš vladar Venera u dvanaestom polju što ukazuje na to da vam je fokus na svemu, osim na poslu.

Ljubav – Venera, vaš vladar, kao i Mars koji vlada vašeim poljem partnerstva, nalaze se u polju gde Venera gubi snagu. To ukazuje na pad kvaliteta svih odnosa, ali porast kvantiteta. Ova pozicija je povoljna samo za osobe koje ne vole da se vezuju, avanturiste. Ostalima neće biti lako da se snađu u ovoj situaciji.

Zdravlje – Zdravstvene tegobe mogu biti posledica nekontrolisane ishrane. Izbegavajte slatko.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Ne prenagljujte sa odlukama i ne reagujte pre nego što dobro promislite. A, čak i kad dobro razmislite, uzmite u obzir to da vam u prvo polje ulazi Jupiter 10. oktobra i na duži period menja mnoge stvari. Šta ste uradili do sada, uradili ste, a te okolnosti nisu više aktuelne. Nije vreme za žurbu, polako analizirajte novonastalu situaciju pa delujte.

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva, se nalazi u jedanaestom polju i znaku Device. Ne kontrolišete situaciju i lako dolazi do neželjenih scena i susreta. Uz Merkura u dvanaestom polju, okolina može pogrešno da shvati vaše ponašanje i postupke. Možete se naći u centru trača koji nema realne osnove, a teško ga je demantovati.

Zdravlje – Zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Nastavite da uzimate vitamine i neće biti problema.

  

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Jupiter, vladar vašeg znaka, ulaskom u Škorpiju donosi promene okolnosti i brojna dešavanja. Mnoge stvari će postati jasne i definisane. Pazite se poslova i odluka koji dovode u pitanje poštovanje pravila i propisa, nemojte olako shvatiti odgovornost u stvarima vezanim za posao.

Ljubav – Jupiter i Merkur, vladar vašeg polja partnerstva, rastaju se i donose situaciju sličnu kao na poslovnom planu. I u emocijama može doći do grešaka i izaći na videlo skrivene slabosti. Očekujte nesklad i nerazumevanje sa partnerom, bez jasne krivice njegove ili vaše, ali sa jasnom porukom da će se sukob produbiti. Nije vreme za velike odluke.

Zdravlje – Ako ste hiperaktivni, bolovi u nogama upozoravaju da usporite tempo, a neaktivne muči reuma.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – U polju karijere su Sunce i Merkur koji je trenutno spaljen od Sunca, neutralisan. Taj simbol treba bukvalno da tumačite, vodite računa da se ne opečete nekom ishitrenom odlukom. Sada je najbolje ostati tu gde jeste. Kada Jupiter u utorak napusti vaše polje karijere, potrebno je da sagledate nove okolnosti koje su na pomolu. Smirenost vam je ove nedelje najbolji saveznik.

Ljubav – Mesec nagoveštava prijatan početak naredne nedelje, ali ništa više. Nemojte se povesti olako za dešavanjima koja nisu tako značajna. Posebno zato što planete ukazuju na to da bi svaka akcija imala veoma lošu reakciju.

Zdravlje – Pod stresom ste evidentno, to vam je glavna pokretačka snaga i uzrok problema.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Ključna promena u ovom periodu godine dešava se u utorak, kada Jupiter ulazi u vašu desetu kuću karijere i znak Škorpije. Potrudite se da uspešno sprovedete svoje ideje i planove u delo. Osmislite dobar redosled poteza, svaku situaciju analizirajte detaljno. S druge strane, vaš vladar Saturn je trenutno loše aspektovan Marsom, pa promene na ovom polju počinju nekim kriznim dešavanjima.

Ljubav – Svi scenariji su u igri, zavisno od vašeg ličnog natala, ali zajedničko svim Vodolijama trenutno je to što u emotivnim odnosima mora biti krize, napetosti, agresije i svih vrsta destrukcije.

Zdravlje – Kosti, zglobovi i ligamenti su na udaru. Pazite se povreda.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Saturn i dalje okupira vaše polje karijere i donosi događaje sa elementima sukoba. Situacija je napeta, ali ne znači da nećete ostvariti uspeh. Ipak, nemoguće ga je ostvariti bez detaljne analize, dobrih priprema i preciznih informacija koje vas dovode u privilegovani položaj.

Ljubav – Merkur, vladar vašeg sedmog polja, ne obećava puno, a o konjunkcija Marsa i venere u istom polju stvaraju filmske zaplete u emotivnom životu. Spremite se na svakodnevne konfuzije i avanture sa osobama iz okruženja koje će doneti nemir i sukobe. Sve u svemu, bar vam neće biti dosadno.

Zdravlje – Organizam opominje da ste umorni i da je vreme da napunite baterije.

(Izvor: novosti.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here