Home Lifestyle NEKOLIKO SATI POSLE VENČANJA, MLADOŽENJA JE ZATRAŽIO RAZVOD: Nije me prevarila, ali...

NEKOLIKO SATI POSLE VENČANJA, MLADOŽENJA JE ZATRAŽIO RAZVOD: Nije me prevarila, ali učinila je nešto mnogo gore!

2761
0
SHARE

Saudijac je pokrenuo razvod od svoje supruge samo par sati nakon što su se venčali.

Razlog toga je neverovatan! Njegova žena je bila prezauzeta odgovaranjem na brojne čestitke od prijateljica, te se, kako on tvrdi, nije dovoljno posvetila njemu i braku.

Mladoženja se navodno razbesnio kada se par vratio u hotelsku sobu nakon venčanja u Džedi, a njegova novopečena supruga je odbila da prestane da šalje SMS-ove i dođe u krevet.

Član porodice otkrio je kako je, nakon bračne ceremonije, mladoženja odveo mladu u hotel gde su imali rezervisanu sobu. Ali čim su ušli u sobu, mlada “se nije mogla odvojiti od mobilnog telefona”. Mladoženja joj se navodno pokušao približiti i “biti intimniji s njom, ali se šokirao kada ga je žena potpuno ignorisala”.

“Kada ju je upitao za razlog, odgovorila je kako je prezauzeta odgovarajući svojim prijateljicama koje su joj preko mobilnog čestitale na braku”, rekao je izvor.

“Mladoženja je zatražio da ostavi poruke za kasnije, ali ona je odbila i razljutila se”.

“Kada ju je zatim upitao jesu li joj njene prijateljice važnije od njega, mlada je odgovorila potvrdno”.

U svađi koja je usledila, mladoženja je navodno rekao ženi da se razvodi od nje i napustio hotel.

Njegov rođak rekao je kako je podnešen zahtev za razvodom, a kada je sud pokušao da ih pomiri, mladoženja je odbio da joj to oprosti.

Saudijski pravni stručnjak upozorio je na brzi porast razvoda među novovenčanim parovima, koja je skočila za gotovo 50 odsto.

“Nerazumevanja, razlike u mišljenjima i olaki pristup braku bez dubokog razumevanja odgovornosti, među glavnim su razlozima razvoda među mladim ljudima”, izjavio je Ahmad al Mabi.

izvor kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here