Home Lifestyle Njegov spas od lošeg braka bio je RADIKLAN: Na biciklu pobegao od...

Njegov spas od lošeg braka bio je RADIKLAN: Na biciklu pobegao od žene u šumu i evo šta je mu se zatim dogodilo

757
0
SHARE

Mnogi muškarci će “odmor” od svojih supruga potražiti u obližnjem baru – na par sati, i to će im biti dovoljno. Ovaj čovek je odlučio da ode u šumu, i to biciklom.

Baštovana Malkoma Eplgejta (62) žena je neprestano “kontrolisala” i omalovažavala, zbog čega je on jednog dana samo otišao. Ovaj Britanac, koji priznaje da nije želeo da bude još jedan od nesrećnih i jadnih muževa, odlučio se za vrlo radikalan potez – seo je na biciklo i nestao.

Putovao je tri nedelje da bi došao od svog bivšeg doma do Londona. Zapravo, stigao bi mnogo brže, ali na pola puta su mu ukrali biciklo, pa je morao da nastavi peške.

Narednih 10 godina kampovao je po gustim šumama, u blizini Londona, gde se bavio onim što najviše voli – baštovanstvom, koje mu je profesija 25 godina.

Malkom priznaje da je živeo srećan život, a onda je u njegov život ušla ona.

– Radio sam kao baštovan i obožavao sam to. Život mi je postao nepodnošljiv tek nakon što sam se oženio – izjavio je ovaj nesrećni čovek.

On je dugo pokušavao da spasi svoj brak, ali postajalo je sve gore.

– Što sam više radio, supruga je bila sve više ljuta. Nije volela da dugo budem van kuće i na kraju mi je tražila da skratim radno vreme – kaže Malkom, koji danas živi kao beskućnik.

Naime, on je shvatio da će mu od života u šumi ipak više odgovarati soba u domu za beskućnike, za koji je čuo od čoveka kog je sreo u šumi. Pogodite, on je, takođe, kampovao kao Malkom.

– Ovde mi je lepo. Jako sam zahvalan na drugoj prilici za život. Imam lepu sobu, mogu da radim i imam društveni život. Napokon sam opet na dobrom putu – zaključio je Malkom, koji je ponovo srećan.

Gospodinu Eplgejtu želimo svu sreću, a svima ostalima da poručimo da ne gube nadu, jer izlaz iz nesrećnog braka uvek postoji – bilo da ste muško ili žensko. A, ako ste muško, ne zaboravite, da svakako nisu sve žene takve!

izvor blic.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here