Home Lifestyle Osveta devojke koju je verenik ostavio pred oltarom se ori društvenim mrežama

Osveta devojke koju je verenik ostavio pred oltarom se ori društvenim mrežama

1571
0
SHARE

Osveta se servira hladna, ali ako pitate Kejti Kolins njena životna mantra je – treba da se dobro ‘ladne! Verenik je ostavio tri meseca pre venčanja iako je ona bila spremna da stane sa njim pred oltar. Umesto da padne u depresiju i započne život sa 15 mačaka uradila je nešto mnogo bolje.

Tomas Soter, Kejtin verenik, 2012. godine posle devet godina skladne veze je shvatio da ona nije žena njegovog života i ostavio ju je. Sve je bilo spremno za veliki dan i par je potrošio preko 25.000 funti, ali Tomas je priznao Kjeti da se viđa sa drugom devojkom i da više nema nikakve emocije prema njoj.

Kolins je sa jednim rancem obišla svet – Himalaje, vulkan u Čileu, severni deo Tajlanda i džungle. Njena priča je postala viralna na društvenim mrežama, a samim tim i njen Instagram profil. Kejti je iskoristila slomljeno srce, putovanja i napisala bestseler “The Lonley Hearts Travel Club” koji je inspirisan njenim putovanjima.

“Iskreno, imam utisak da živim u nekom romantičnom i komičnom filmu. Singl devojka koja putuje svetom, nakon što ju je verenik ostavio. Ovo je najbolja osveta. Srećna sam i već imam dogovor sa izdavačem. Pišem četvrtu knjigu”, dodaje Kejti.
Kejti Kolins je trenutno jedna od najvećih faca na Instagramu, a njen verenik je singl – ostavila ga je nova devojka.
izvor noizz.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here