Home Lifestyle Sa ovim su muškarcima žene najsretnije

Sa ovim su muškarcima žene najsretnije

479
0
SHARE

Iako puno žena mašta o vezi s bogatim partnerom te lagodnom načinu života, ovo je istraživanje pokazalo da siromašni muškarci predstavljaju puno bolji izbor

ŽENE su se iskreno poverile…

I to u jednom nedavnom istraživanju koje je pokazalo kako su bogataši lošiji partneri i ljubavnici od muškaraca s lošijim imovinskim statusom.

Iako puno žena mašta o vezi s bogatim partnerom te lagodnom načinu života, ovo je istraživanje pokazalo da siromašni muškarci predstavljaju puno bolji izbor.
Kako ističu voditelji istraživanja, žene smatraju kako su bogatiji muškarci licemerni te kako se manje trude.

„Muškarci koji se ne mogu pohvaliti bogatstvom se više trude oko žena te su istovremeno verniji, posvećeniji i dostupniji, za razliku od onih bogatih koji se često odnose vrlo bezobrazno i odbojno prema drugima, jer su uvereni kako ih drugi ljudi žele samo iskoristiti.

Rezultati su tako pokazali kako su pripadnice lepšeg pola puno sretnije i ispunjenije u vezama s muškarcima koji nemaju puno novaca, jer im oni ispunjavaju sve želje, manje su licemerni i razmaženi, ljubazniji su prema drugima, ali i društveniji, pozitivniji i pričljiviji te više izlaze i lakše stvaraju nova poznanstva.

izvor zenskikutak.rs