Home Lifestyle Saznajte kom tipu žene pripadate na osnovu meseca rođenja

Saznajte kom tipu žene pripadate na osnovu meseca rođenja

2737
0
SHARE

Dan, mesec i godina u kojima smo rođeni umnogome utiču na naše osobine i celokupan karakter. Mesec u kom smo rođeni utiče na naše vrline i slabosti, sve one dobre i loše strane. Da li ste se nekada pitali šta je to što vas izdvaja od drugih, šta vas čini posebnim? Koliko ste slični drugim ženama, a šta vas razlikuje? Ako želite da saznate, samo potražite svoj mesec rođenja i otkrijte kom tipu žene pripadate.

1. Januar

Devojke rođene u januaru su vrlo motivisane i predodređene da budu uspešne. Svaki zadatak i posao prihvataju vrlo ozbiljno i ne dopuštaju da ih bilo šta skrene sa puta ka njihovom cilju.
Žene koje su rođene u januaru teško iskazuju svoja prava osećanja i treba im truda kako bi se ukopili sa ljudima. Kako bi olakšale sebi, uglavnom biraju da se druže sa ljudima istog intelektualnog nivoa.

2. Februar

Teško je iznervirati žene rođene u februaru, jer je njihovo strpljenje gotovo bezgranično. One vole romantiku i cene jaka osećanja više nego bilo koji drugi znak. Ipak, nekad je teško shvatiti šta one zapravo žele, jer često svoje misli i osećanja izražavaju apstraktno i posredno.
Uprkos svom strpljenju, one često imaju nagle promene raspoloženja. Vernost je jedna od stvari koja im najviše znači i onog momenta kada otkriju da im je neko bio neveran, pokupe se i odu bez ijedne reči.

3. Mart

Žene marta su vrlo harizmatične i sposobne da svakog pridobiju na svoju stranu. Pored toga su vrlo atraktivne i privlačne, ali teške za osvajanje.
Vrlo su oprezne kada je u pitanju ulazak u neku vezu jer se boje povređivanja. Ipak, ko uspe da ih pridobije, može biti siguran da ce uložiti celu sebe u vezu. Potrudite se da je nikad ne povredite jer nećete imati mogućnost da je vratite nazad.

4. April

Sposobnost komunikacije njihovo je najjače umeće i one su izvrsne u očuvanju mira i sloge u okruženju. Mogu razumeti argumente obe strane i često ih biraju da presude i reše probleme. Ipak, one imaju problema sa poverenjem prema drugima.
Ipak, ako je ubedite da ste pouzdani i da vam se može verovati, budite sigurni da ćete pronaći sreću kakvu ranije niste imali. Jedino, one nekad mogu biti pomalo posesivne i zato morate biti na oprezu.

5. Maj

Majske žene su izuzetne. One su prelepe i jedinstvene, a pored toga vrlo posvećene onima koje vole.
Nećete moći da zaboravite nijedan razgovor koji imate sa njima i svaka njihova reč ostaće duboko urezana u vama. Čuvajte ove uspomene kao lekcije kojima ćete se uvek vraćati.

6. Jun

Radoznalost je možda ubila mačku, ali od svoje radoznalosti žene rođene u junu imaju samo koristi. One vape za znanjem i imaju neverovatno bujnu maštu. Pune su revolucionarnih i jedinstvenih ideja.
Iako nekad mogu biti previše direktne i tvrdoglave, umeju odlično i da manipulišu ljudima. Ipak, ako nisu u pravu, priznaće poraz.

7. Jul

Žene rođene u julu su smirene i staložene. One se klone svađe i sukoba. Pored toga, vrlo su atraktivne, mudre i odlučne. Oko njih uvek postoji mistična aura koja ih okružuje.
Imajte na umu da one vole da sačuvaju mir u svom životu. Ako ste im nelojalni na bilo koji način, pre će odlučiti da odu nego da ostanu i raspravljaju se o tome.

8. Avgust

Žene rođene u avgustu poznate su po svojoj dovitljivosti i duhovitosti. Razgovor sa njima je uvek zabavan i izmamiće vam osmeh kad god ga se setite.
Ove žene su prava enigma jer su nekad vrlo darežljive, a ponekad jako egoistične. Uvek žele da se direktno suoče sa svim problemima.

9. Septembar

Žene rođene u septembru su verovatno najljupkije žene koje ćete sresti. U njima nema nimalo zlobe, a na sve to su i veoma lepe. Disciplina im je veoma važna u svim sferama života, čak i kada je ljubav u pitanju.
One imaju visoka očekivanja i od sebe samih i znaju svoje ciljeve. Nemojte ih povrediti ili izdati jer su spremne na sve kako bi se osvetile.

10. Oktobar

Ženama rođenim u oktobru vladaju njihove emocije i dovoljno su hrabre da svoja prava osećanja i otkriju. Čvrste su u svojim principima i iskrene su prema sebi.
One su veoma mudre i obrazovane, ali je teško pridobiti njihovo poverenje. Moraćete mnogo da se potrudite ako želite da se pored vas osećaju prijatno.

11. Novembar

Ove žene cene istinu više od bilo čega drugog i sigurno vas nikada neće sagati. One takođe umeju da prepznaju kada ih neko laže, tako da nemojte ni pokušavati da ih prevarite.
Uvek im se možete poveriti jer su vrlo direktne i otvorene. Neće oklevati da vam kažu da ste pogrešili i da niste u pravu i isto će očekivati i od vas.

12. Decembar

Ako vam je potrebno društvo za zabavu, ne morate tražiti dalje. Decembarske dame su vrlo zabavne, pričljive i otvorenog uma.
Ipak, nemojte misliti da su nepouzdane jer su veoma pametne i teško ih je pobediti u bilo čemu. Međutim, nekad imaju kratak fitilj i lako ih je iznervirati.