Home Lifestyle STATUS KOJI JE IZAZVAO HAOS NA FEJSBUKU: Majke bi trebalo da kupaju...

STATUS KOJI JE IZAZVAO HAOS NA FEJSBUKU: Majke bi trebalo da kupaju devojčice, a očevi dečake!

1545
0
SHARE

Jedna majka troje dece, dečaka i dve devojčice, izazvala je lavinu komentara nakon svoje objave na Fejsbuku u kojoj tvrdi da je vlastitom mužu zabranila da kupa svoje ćerke.

Australijanka je napisala status na Fejsbuku da se ne oseća prijatno da muškarac, iako se radi o njihovom ocu, kupa devojčice jer imaju “različite delove tela“.

Jednostavno povećajte nivo dopamina u vašem tijelu i više nikada nećete osjećati depresiju, tugu i stres!

“Muž je uznemiren jer sam mu rekla da ne želim da on kupa naše dve ćerke. Mislim da bi trebalo da majke kupaju devojčice, a očevi sinove. Majke i ćerke imaju iste delove tela, kao i muškarci i njihovi sinovi. Muž misli da o njemu razmišljam na bolestan način, ali to je za mene tako oduvek. Ljudi  ovih dana često igraju na kartu „bio sam zlostavljan“ i ne želim svojoj deci ni da dam priliku da razmišljaju o tome “, napisala je Australijanka na Fejsbuku.

Dodala je da joj se suprug ljutio zbog toga, ali da su njoj deca na prvom mestu.

Njen status podelio je mišljenja, neki je razumeju, dok je drugi napadaju da tretira supruga kao pedofila.

“Ne bi trebala tako da razmišljaš jer time izjednačavaš svog partnera sa pedofilima“

“Ova objava mnogo govori o tome kako vidiš sebe, kao i o tvom negativnom načinu života“, napisala je jedna žena i dodala kako je tužno da ne da svom suprugu da kupa svoju decu.

A što je sa samohranim roditeljima? Zar bi oni trebalo da prestanu da kupaju svoje sinove i ćerke za svaki slučaj?“ samo su neki od brojnih komentara.

izvor zenskikutak.rs

16 DJEVOJAKA OSTALE TRUDNE NAKON ŠTO SU SE KUPALE U BAZENU? Evo šta je prava istina!