Home Lifestyle Stigla mi je poruka od njegove devojke, ali zbog OVOGA se bojim...

Stigla mi je poruka od njegove devojke, ali zbog OVOGA se bojim da na nju odgovorim

821
0
SHARE

Živeli su u različitim državama i veoma dobro su se zabavljali kada se nađu. Njoj je prijala ta vrsta odnosa, a seks je bio odličan. Onda je rešila da krene dalje sa svojim životom i uozbilji se, ali prošlost je zakucala na vrata.

Jedna od čitateljki “Reddit-a” potražila je pomoć od svojih online prijatelja, jer se našla u nesvakidašnjoj situaciji. Devojka muškarca sa kojim je imala povremen i neobavezan seks poslala joj je poruku na Facebook-u.

– Želi da zna da li ga poznajem. Ona je bila sa njim u vezi četiri godine, što znači da ju je varao sa mnom – objasnila je situaciju zabrinuta članica foruma.

Ono što je njena glavna briga jeste to da će ako kaže istinu prevarenoj devojci, muškarac sa kojim se viđala iz besa iskoristiti njene kompromitujuće slike koje mu je ona svojevremeno slala.

Ostali učesnici u ovom online razgovoru, uglavnom, su bili istog mišljenja.

– Zar ti ne bi volela da znaš da te je čovek sa kojim si četiri godine u vezi tretira kao đubre? Izgleda kao da ona već nešto sumnja ili razmišlja da li bi trebalo da se uda za njega, ako su pokrenuli tu temu. Nećeš ti biti krivac za propast njihove veze, on je jer ju je varao i lagao – napisao je jedan od komentatora.

Neki su joj davali i predloge na koji način da prizna.

– Odgovorila bih: “Jao, devojko, mislila sam da je on singl, pa sam se nalazila sa njim na X mestu, s vremena na vreme. Mnogo mi je žao što te je varao i kunem ti se da nisam znala za tebe – napisala je jedna članica “Reddit-a”.

– Ako ima tvoje golišave slike, na kojima se vidi tvoje lice, trebalo bi da se napraviš luda. U 99 odsto slučajeva bolje je reći istinu, ali u ovom slučaju, ti ne znaš na šta je taj čovek sve spreman ako sazna da si umešana – savetovao je jedan čitalac.

U svakom slučaju, pozicija ove devojke je teška, ali to je nešto što svakome može da se desi. Da li možete da se zamislite na njenom mestu i šta biste tada uradili?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here