Home Lifestyle Tata objavio pravila za zabavljanje s njegovim ćerkama – Instagram ga proglasio...

Tata objavio pravila za zabavljanje s njegovim ćerkama – Instagram ga proglasio ocem godine

2072
0
SHARE

Džef Velč (Jeff Welch) iz Australije ima pet ćerki, a na Instagramu je proglašen ocem godine zbog svoje verzije “očinskog zaštitništva”.

Džef je na Instagramu predstavio “pravila za zabavljanje s mojim ćerkama”, koja bi mnogi očevi trebalo da usvoje. Nije mnogo komplikovano…

“Moraćete da ih pitate koja su njihova vlastita pravila. Ne odgajam svoje ćerke da budu tip žene kojima je potrebno da se njihov otac ponaša jezivo i posesivno da bi ih tretirali s poštovanjem. Poštovaćete ih, a ako nećete, obećavam vam da im neće biti potrebna moja pomoć da vas pošalju gde vam je mesto”, napisao je ponosni otac, a njegova “pravila” postala su viral.

Za “Today” je objasnio da razume potrebu drugih očeva da zaštite svoje ćerke, ali da je svojim postom hteo nešto drugo da istakne.

– Odlično to razumem. Ali ono o čemu govorim nema nikakve veze s tim “zaštitničkim instinktom”, već s određenim dominantnim stavom prema ženama i uverenjem da žene nisu sposobne da se brinu same o sebi – rekao je Velč.

On inače piše poeziju, deklariše se kao umetnik i “kreten, ali na sladak način”, a na Instagramu redovno deli inspirativne poruke.

izvor noizz.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here