Home Lifestyle UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA: Razmenili su brojeve telefona, a onda su...

UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA: Razmenili su brojeve telefona, a onda su saznali NEVEROVATNU istinu!

1916
0
SHARE

Mnogi ljudi traže svoju srodnu dušu na sajtovima za upoznavanje partnera, a među njima su i Džejmi Franc Barket i Entoni Barket koji su se nedavno i venčali.

Par je otišao na svoj prvi sastanak 2015.godine nakon što su se upoznali na Tinderu, a posle desetak dana razmenili su telefonske brojeve.

Kada je Entoni poslao imejl Džejmi, poruka se pojavila na njenom ekranu, a Džejmi je opazila da se njegova imejl adresa završava brojevima 11493, što je datum njenog rođenja.

Par tvrdi da je njihovo upoznavanje prouzrokovala sudbina koja ih je spojila jer su srodne duše. Otkrili su da su oboje rođeni istog dana, u istoj bolnici.

Entoni je na svet došao u 11h, a Džejmi u 18h. Džejmi je pomislila da te brojke iz njegove imejl adrese možda znače datum rođenja. Bila je u pravu. S obzirom na to da žive u gradovima udaljenima oko 60 kilometara, upitala ga je u kojoj bolnici je rođen. Iznenadila se kada je odgovorio “Ist Džeferson” jer je to bila bolnica u kojoj je i ona rođena. Odlučili su da moraju da se upoznaju na sastanku. Tokom večeri, koja je, tvrdi Džejmi za britanski Metro, prebrzo prošla, primetila je da je Entoni levoruk. Baš kao i ona.

Kad su to rekli svojim roditeljima, i oni su bili iznenađeni podudarnostima, a majke su pokušavale da se prisete da li su se možda srele u porodilištu.

Džejmi je presrećna što će, poput svoje braće blizanaca, sada i ona rođendane slaviti sa suprugom, a oboje su saglasni da ih je spojila – sudbina.

izvor kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here