Home Lifestyle Večetas pred PUN MESEC MORATE da URADITE OVO da bi ostvarili vezu...

Večetas pred PUN MESEC MORATE da URADITE OVO da bi ostvarili vezu sa spiritualnim nebom

462
0
SHARE

Noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku stimulisaće i našu maštu i našu intuiciju.

Kako postići harmoniju ega i emocija, posla i doma, onoga što želimo i onoga što nam je zaista potrebno? To je ono čemu nas uči svaki pun Mesec, noć u kojem se Sunce nađe u opoziciji s Mesecom i osvetli sve suprotstavljene sile u našem životu.

Svi naši instinkti, sve naše emocije dostižu vrhunac s punim Mesecom i potrebna nam je uvek emocionalna snaga i intuicija da prevaziđemo izazove.

Takva je i noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku, koji će stimulisati i našu maštu i našu intuiciju. Sunce se poravnava sa glavnom zvezdom Južnog Krsta pa nas ova veza sa spiritualnim Neptunom uvodi u posebno romantično stanje.

Imamo želju za povlačenjem, za dubokim odmorom, za specijalnom udobnošću. Večeras je trenutak da izvučete svoje najlepše prekrivače, da odaberete svilene jastučnice i ukrasite svoju spavaću sobu diskretnim svetlom.

Ugasite plave ekrane, ako je moguće, čak, zaklonite i ugašene digitalne uređaje tako da se ne vide.

Pustite neku nežnu ambijetalnu muziku. Prava je noć za aromaterapiju, odaberite novo eterično ulje koje će vas ugrejati i uspavati.

 

Postarajte se da u krevet odete bar jedan sat pre uobičajenog vremena, iako ne planirate da zaspite odmah. Posvetite se knjizi, a ako ste s partnerom, čitajte jedno drugom naglas.

Kombinovani uticaj spiritualnog punog Meseca i veoma srećno aspektovane Venere znači da ćete moći da se povežete na dubokom, duhovnom nivou sa svojim partnerom i svim bližnjim osobama. Takođe, sad je i pravo vreme za zaljubljivanje i pronalazak srodne duše.

Ovo je odlično vreme za meditaciju, očekujte lucidne snove pod spiritualnom zaštitom neba.

 

(Izvor: lovesensa.rs / K. Ivanović)