Home Lifestyle ZVONE ZVONA SVADBENA: Ako sanjate neki od ovih sedam pojmova BLIŽI VAM...

ZVONE ZVONA SVADBENA: Ako sanjate neki od ovih sedam pojmova BLIŽI VAM SE VENČANJE!

584
0
SHARE

Sigurno vam se dogodilo da sanjate nešto što vam je ukazalo na buduće događaje. Tako je i sa udajom, jer ukoliko ste imali ovakve snove, venčanje vam “kuca na vrata”.

Ekser

Ukoliko sanajte da zakivate eksere i da vam to ide od ruke, onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da ćete otkloniti opasnost. Ako u snu pronađete ekser, ispuniće vam se želja i popraviće vam se materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu.

Eksplozija

Sanjati da ste svedok eksplozije označava da će vaš život da eksplodira. Predstoji vam velika šansa za poboljšanje života.

Žeđ

Sanjati da ste žedni simbolizuje potrebu koja nije zadovoljena. Zadovoljiti žeđ u snovima označava dobitak sposobnosti da ispunite svoju sudbinu.

Ždrebe

Sanjati ždrebe označava nove uspešne poduhvate. Videti u snu ždrebe može da označava novu, svežu životnu energiju. Ukoliko u snu jašete ždrebe, to ukazuje da ćete se uskoro oženiti/udati.

Žurba

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nepripremljeni za neku situaciju. Ovaj san takođe može da znači da ste u budnom životu uvek u žurbi i da ne odvajate dovoljno vremena za važne stvari.

Železnica

Sanjati železnicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

Žito

Kao simbol sna žito ukazuje na unutrašnju hranu duše ili na obilje koje je sastavni deo vaše nutrine. Takođe može predstavljati i obilje koje vas okružuje u budnom životu. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće prevladati.

izvor dnevno.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here