Home Uncategorized NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA: Doberman im je zgrabio ćerku. Ali, onda su...

NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA: Doberman im je zgrabio ćerku. Ali, onda su shvatili gorku istinu!

617
0
SHARE

Šarlota je imala svega 17 meseci, kada su njeni roditelji usvojili dobermana i dali mu ime Kan. Pas je od prethodne porodive pretrpeo zlostavljanje i spasen je u poslednji čas. Međutim, samo 4 dana nakon dolaska u novu porodicu, dogodilo se nešto što niko ne bi očekivao:

Kan i Šarlota su bili u vrtu, kada je veliki pas odjednom počeo da pokazuje znake agresije. Gurnuo je devojčicu u stranu i onda je uhvatio za pelenu i počeo da zamahunje njome kao zastavicom. Potom ju je bacio u jedan žbun.

Šarlotina majka je bila u šoku, nije mogla da veruje svojim očima – ali onda je shvatila šta je bio razlog. Kan je uočio otrovnu zmiju, koja je dolazila direktno na devojčici. Iako agresivan na prvi pogled, svojim ponašanjem je devojčici spasio život.

doberman-djevojcica-2Da je zakasnio samo koju sekundu, otrovna zmija ugrizla bi devojčicu. Umesto nje, ugrizla je psa, ali srećom, veterinari su uspeli da mu spasu život! On se danas oseća dobro…

doberman-djevojcica-3Iako je ovaj pas u porodici svega četiri dana, pokazao se kao pravi junak – stavio je svoj život na kocku, kako bi spasio Šarlotu.

doberman-djevojcica-4Hvala Kane- pokazao si se kao pravi junak i ovo delo ti niko neće zaboraviti. Još jedan dokaz da su nam psi bezrezervno odani!Ovakvu priču treba da vidi što više ljudi…

Izvor:virealno.com