Home Zanimljivosti 3 PROBLEMA MUČE SVAKU ŽENU: Ovaj besplatan lek vam može pomoći, probajte...

3 PROBLEMA MUČE SVAKU ŽENU: Ovaj besplatan lek vam može pomoći, probajte ga što pre!

786
0
SHARE

Kad vam nije ni do čega, iscrpljeni ste, mrzovoljni, pod stalnim stresom zbog silnih porodičnih i poslovnih obaveza, ipak postoji nešto što može ublažiti sve muke.

Iako će mnogi reći da seks ne može rešiti sve probleme u vezi i da je najvažnija komunikacija, on ipak poboljšava raspoloženje i može da pomogne u mnogim kriznim situacijama.

 

Kad vam je dosta svega

 

Umor i osećaj beznađa najčešće pogađaju osobe koje žive u stresnom okruženju, posebno ako se ne bave fizičkom aktivnošću. Seks je stoga odličan izbor, potrošićete kalorije, popraviće vam se raspoloženje, vreme ćete provesti kvalitetno, a i učinićete nešto za svoju vezu.

FOTO: PROFIMEDIA

Stresan dan na poslu

 

Mnogima je ovo gotovo svakodnevica, a akumuliran stres može dovesti do raznih zdravstvenih problema. Kako se to ne bi dogodilo, potrebno je naći način za opuštanje nakon iscrpljujućeg dana. Zato idite na fitnes, s prijateljima na piće ili večeru, na neki bjuti tretman ili se opustite u toplini svog doma s čašom vina i voljenom osobom… Malo romantike i strasti izbrisaće stres.

FOTO: PROFIMEDIA

Kada ne možete da odlučite gde da izađete

 

Nije da vam je potreban izgovor za seks, ali kad već ne možete da se dogovorite ili da odlučite oko izlaska, odložite ga za neki drugi put. Seks može biti dobar izbor umesto toga. Film će se prikazivati i sutra, a restoran će raditi i idućih dana, zar ne.

 

Seks pomirenja

 

Nema para koji nije iskusio ovakav seks barem jednom u vezi. I složićete se: to je odličan način da zaključite svađu.

FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/Žena/yourtango.com)