Home Zanimljivosti Biološki roditelji ove bebe nisu mogli da podnesu da prisustvuju smrti svog...

Biološki roditelji ove bebe nisu mogli da podnesu da prisustvuju smrti svog novorođenčeta, ali onda je došla ova žena koja je spasila malog anđela… Evo i kako

1550
0
SHARE

Kori Salčert ima pune ruke posla sa svoje osmoro dece, ali kad je videla kako ova beba pati, nije mogla a da ne uradi nešto po pitanju toga.

Ova žena zaslužuje ozbiljno poštovanje. Ovo je Kori Salčert iz Amerike (Milvoki, Viskonsin) sa bebom Emalin u njenom naručju. Njihova dirljva priča je osnova za ono što je postalo poznato kao “kuća nade”U porodici Salčert postoji jato dece koja rade po kući, počev od ova tri divna mladića…
U porodici Salčert postoji jato dece koja rade po kući, počev od ova tri divna mladića…

…i pet prelepih dama. Sa svo osmore dece i suprugom Markom i njenim poslom medicinske sestre, Kori se oseća više nego srećno i ispunjeno, sve do jednog neobičnog dana 2012. godine.

Dok je radila na poslu, Kori je saznala da je jedna bezimena beba napuštena iz sobe za hitne slučajeve. Mala beba se jedva držala u životu

Nije htela da dozvoli da ova slatka devojčica provede svoje poslednje dane u bolnici zakačena za mašinu. Usvojila ju je, dobila starateljstvo i sada je beba Emalin novi član porodice Salčert.

Suprug Mark je potpuno podržao svoju suprugu u ovoj odluci, a njegova najmlađa ćerka je brzo našla mesto u njegovom srcu.

Da bi se u potpunosti posvetila nezi male devojčice, Kori je ostavila posao.

Emalin je živela još 50 dana pre nego što je njeno malo srce prestalo da kuca. Svi su dugo osećali veliki gubitak posle njene smrti. Najmlađem sinu Endrjuu je smrt njegove sestre posebno teško pala. Svi su se u porodici složili: tih 50 dana je bilo najboljih 50 dana njihovog života

Jedno veče, Emalin je počela da bledi i znali su ta njeno vreme polako otkucava. Cela porodica je bila kući, ljubila je, grlila, čak joj je i Corin muž otpevao pesmicu. Na kraju, svi su polako utonuli u san, ali je jedna njena ćerka odlučila da ostane budna s Emalin.

“Zašuškala sam je u svoj bade mantil, držeći je na grudima, pevajući. Nisam joj čula disanje nekoliko minuta, bacila sam pogled na nju i shvatila sam da je to predivno stvorenje nestalo. Napustila je ovaj svet uz zukove otkucaja moga srca. Ona nije patila, nije bila u bolovima, i svakako nije bila sama” – rekla je jedna od ćerki.
Uprkos bolu i tuzi, celu porodicu je tešilo saznanje da su uradili nešto ispravno. Malo više od godinu dana, beba Čarli je ušla u njihove živote. On je takođe rođen sa oštećenjem mozga i očekivalo se da će i on biti kratko na ovoj zemlji. Biološki roditelji nisu bili u stanju da se brinu o njemu.

Odmah su odlučili da ga uvedu u svoj dom da njegov kratak život ispune ljubavlju. “Prestala sam da brojim koliko puta sam morala oživeti Čarlija” – rekla je Kori.

Čarli je sad deo porodice. Sledeći put kad nekoj bebi bude bila potrebna pomoć, ova porodica je spemna da joj pruži ljubav.

Izvor:fokuzz.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here