Home Zanimljivosti CIJELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja je okrenuo leđa...

CIJELA SALA JE PLAKALA, PA ČAK I ON: Mladoženja je okrenuo leđa mladi i otkrio da njegovo srce pripada drugoj!

712
0
SHARE

Bili u braku ili ne, svi dobro znamo kako vjenčanje treba da izgleda – okupe se zvanice, mladoženja i nevjesta stanu pred matičara, on ispriča šta ima i onda se obrati svatovima pozivajući ih da, ako imaju nešto protiv braka koji će se sklopiti, kažu to odmah ili da ćute zauvijek. I uglavnom svi ćute.

Džesika i Džeferson su ludo zaljubljeni jedno u drugo i zato su i riješili da stanu na ludi kamen. Međutim, kada su svatovi upitani da li ko god ima šta protiv, Džeferson je riješio da prizna šta mu stoji na duši.

Njegovo srce pripada drugoj, veoma posebnoj dami! Okrenuo je leđa nevjesti i obratio se Đovani, njenoj osmogodišnjoj kćerkici.

“Ako bih mogao od Boga da zatražim bilo šta, htio bih tebe da imam za kćerku. Bio bih najponosniji otac na svijetu da imam tako lijepu, pametnu i obrazovanu kćerku kao što si ti… Dajem ti ljubav, svoju ljubav, da se uvijek brine o tebi, da te štiti i da ne dozvoli da ti se išta loše desi“, rekao je Džeferson. Svi u sali su plakali, uključujući i mladoženju, a snimak sa ovog vjenčanja pogledalo je skoro 10 miliona ljudi!

Izvor:magazin.ba