Home Zanimljivosti Došla je do šaltera, a svi su u redu iza nje gledali...

Došla je do šaltera, a svi su u redu iza nje gledali SAMO U NJENE NOGE: Društvenim mrežama kruži ova slika i RAZUMJEĆE JE SVAKA ŽENA

528
0
SHARE

Svakom od nas povremeno se desi jedan od tih dana kad nam ništa ne ide od ruke, ali njen dan osvanuo je na svim društvenim mrežama.

Već možemo da zamislimo kako je izgledalo jutro ove dame – uspavala se, juri kod “Mice ubice” usput po kući jureći papire koji su joj potrebni a istovremeno smišlja šta da obuče da izgleda pristojno a da ne oduzima mnogo vremena.

Kombinaciju je smislila, papire prikupila i izleće iz kuće. Usput se preslišava da li su svi papiri na broju i strahuje koji li joj fali, jer jedan sigurno fali.

Borba je i dalje u toku, ona konačno dolazi na red, istresa ispred službenika hrpu papira, a ljudi iza nje blenu samo u jedno – u njene cipele koje su, kako to Marfi voli, rasparene.

Sigurno nije jedina kojoj se desilo nešto ovako, ali ima tu nesreću da živi u vrijeme društvenih mreža, pa će ovaj njen naopak dan ostati zabilježen i vrtjeti se internetom još dugo. A ona će sigurno ubuduće paziti da ne kupuje tako slične, a opet tako različite cipele.

Izvor: zena.blic.rs