Home Zanimljivosti GINEKOL0G MI JE REKAO DA IMAM CISTE I MIOME: Napravila Sam Ovaj...

GINEKOL0G MI JE REKAO DA IMAM CISTE I MIOME: Napravila Sam Ovaj Napitak I Moji Problemi Su NESTALI!

3266
0
SHARE

Ciste i miomi se često javljaju na jajnicima i pogađaju veliki broj žena. Iako miomi i ciste nisu opasni, ipak ih ne smijete zanemarivati, jer mogu dovesti do ozbiljnijih stanja.

Ciste na jajnicima čest su problem žena skoro svih uzrasta ali ipak najčešće pogađaju žene u reproduktivnom periodu. U suštini predstavljaju šupljine ispunjene tečnošću na jednom ili oba jajnika. Na jednom jajniku može da ih bude i više. (Tekst se nastavlja ispod)

Ova dijagnoza uplaši svaku ženu ali u najvećem broju slučajeva strah nije opravdan, pošto većina cista nestane spontano. No za svaki slučaj ih je potrebno kontrolisati a ukoliko se desi da se cista sama ne povuče, treba početi sa liječenjem.

Izbor terapije zavisi od uzroka koji je doveo do nastanka ciste. Za ciste koje se i posle dužeg vremena ne povuku, preporučuje se uzimanje kontraceptivnih pilula. Pilule se uzimaju između pola godine i 9 mjeseci a ukoliko se i posle ove terapije ne povuku, a veličina im premašuje 5 centimetara, neophodno ih je operisati.

Preporučujemo vam da napravite ovaj prirodni lijek, mnogima je pomogao, ali naravno konsultujte se i sa ljekarom: (Tekst se nastavlja ispod)

Potrebno vam je:

Pola litra soka od repe
Med (0.25 kg)

Napravite sok od repe, a onda ga u blenderu pomiješajte sa medom. Dobijeni napitak pijte po jednu čašu nakon doručka, jednu u toku ručka i jednu nakon večere.

Izvor:http://mirisicvijeca.info/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here