Home Zanimljivosti Kakvi ste iznutra otkriva način u kojem smjeru crtate spiralu

Kakvi ste iznutra otkriva način u kojem smjeru crtate spiralu

774
0
SHARE
Ljude bi mogli podijeliti u dvije grupe ako pogledamo način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju iznutra prema van, a drugi izvana prema unutra – upravo to otkriva njihovu osobnost.

Iznutra prema van

Vrlo ste brižni i uvijek ste potpora ljudima kada trebaju utjehu, s nekime razgovarati, kada im je potrebno rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi uskočiti.

Čovjek kojeg vi volite može se smatrati sretnim, jer vama su partner, obitelj i pravi prijatelji na prvom mjestu.

Posjedujte snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama je suosjećanje i ljubaznost jako važno – takvi ste sami pa očekujete to i od drugih.

Izvana prema unutra

Vi ste vrlo mudri i oduvijek ste bili zreli za svoju doba – tako je od kada vas sjećanje služi. Za vas su kvalitete koje bi svaki čovjek trebao imati – ljubaznost,  marljivost i ustrajnost.

U isto vrijeme svjesni ste da ne treba zanemariti zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često slijedite svoje srce.

Vi izbjegavate svađe s drugima i možete dugo trpjeti, ali kada jednom nekoga prekrižite – tako ostaje do kraja života – prenosi portal meowgag.com.