Home Zanimljivosti Lijepa cura s čašom u ruci snimala selfie na festivalu pa ostala...

Lijepa cura s čašom u ruci snimala selfie na festivalu pa ostala u šoku kad je vidjela snimku

1050
0
SHARE

Djevojka iz Brazila s adresom u Miamiju na Twitteru je objavila zabrinjavajuću snimku na kojoj se vidi kako joj nepoznati prolaznik ubacuje nešto u piće.

Kristal Santos snimala je sebe i prijateljicu držeći mobitel u jednoj, a čašu s pićem u drugoj ruci. No u jednom trenutku nepažnje, kad je čašu odmaknula od sebe, prišuljao joj se mladić i nešto ubacio u piće.

Snimka je postala viralna i pogledalo ju je više od 10 milijuna ljudi. Iako su je neki nazvali namještenom i lažnom, svi se slažu kako šalje jasno upozorenje.

Vrlo brzo djevojka se oglasila na Instagramu i objasnila kako nije bila žrtva. “Objasnit ću ovdje svima koji su zabrinuti… Nisam pila ništa iz te čaše jer je bio kraj tuluma i čaša je već bila prazna, ili ništa mi se nije dogodilo“, napisala je, između ostalog, na Instagramu.

“Da, drago mi je da snimka ima pozitivan odjek, kao upozorenje svima da više paze na svoje čaše, uključujući i mene. Kladim se da je svačija majka, uključujući i moju, upozoravala na oprez s čašama. Mislila sam da pretjeruje. No to nije pretjerivanje, jer uvijek mislimo da se to neće dogoditi, ali istina je da se može dogoditi bilo kada i bilo gdje”, zaključila je.

https://youtu.be/usBRyXmsEAM

Izvor: index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here