Home Zanimljivosti Ljubavnici pisao da mu je žena nakon poroda “debela krava”: NJEZINU OSVETU...

Ljubavnici pisao da mu je žena nakon poroda “debela krava”: NJEZINU OSVETU ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA!

1056
0
SHARE

Betsy Ayala tek je rodila kada je saznala da je suprug vara, ali još gore joj je bilo nakon što je otkrila šta stvarno misli o njoj. Tada se odlučila promijeniti i danas je niko ne može prepoznati.

Kada je Betsy Ayala iz Teksasa (SAD) saznala da je njen suprug vara, ostala je slomljena pogotovo jer je tek rodila njihovo prvo dijete. Ali, još više su je pogodile poruke koje je nevjerni suprug slao svojoj ljubavnici u kojima je Betsy nazivao debelom kravom

Betsy se, naime, borila s viškom kilograma, a kada je prestala tugovati zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako će se najbolje osvetiti svome bivšem mužu. Novopečena majka odlučila je drastično promijeniti svoj život te je smršavila više od 50 kilograma i danas izgleda neprepoznatljivo.

Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu ljepoticu, a njezinom je bivšem suprugu, vjerujemo, sigurno žao što ju je ikada nazvao debelom.

“Iskreno, zahvalna sam na onome što mi je napravio jer inače nikad ne bi promijenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog vježbanja, ali onda sam shvatila da se moram promijeniti zbog svoje kćeri da bude ponosna na mene i da joj budem primjer”, ispričala je Betsy.

Ona je cijeli svoj život imala problema s debljinom. Nakon poroda, pala je u postporođajnu depresiju pa se situacija još više pogoršala jer je utjehu samo pronalazila u hrani.

S bivšim suprugom bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina pa je od njega očekivala razumijevanje.

Počela je paziti šta jede i dobro se držala dok dva dana prije Božića nije otkrila poruke na njegovom Facebooku. Varao ju je s radnom kolegicom kojoj je pisao da mu je supruga “debela krava”.

“To me užasno pogodilo jer mi je uvijek govorio da dobro izgledam i podsticao me čak da se nezdravo hranim kao da je htio da zauvijek ostanem takva”, ispričala je Betsy koja se ipak uspjela “izvući” te je nastavila sa zdravim životom.

S bivšim suprugom je sada u dobrim odnosima budući da imaju zajedničko dijete, ali kako se on osjeća zbog njene promjene, to možda nikada neće otkriti.

Izvor: dnevne.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here