Home Zanimljivosti Majka je čula vrisak ljekara odmah poslije porođaja! Prizor ih je ostavio...

Majka je čula vrisak ljekara odmah poslije porođaja! Prizor ih je ostavio bez teksta!

583
0
SHARE

Kada su Sara i Bil saznali da će dobiti blizance, bili su van sebe od sreće. Međutim, sreća se brzo pretvorila u brigu kada su ljekari otkrili da su blizanci jednojajčani. To znači da su nastali dijeljenjem jedne jajne ćelije. S obzirom na Sarino zdravstveno stanje, ljekari su brinuli da postoji rizik od pobačaja.

 

Zbog njenog stanja i rizika, Sara je morala da ode u bolnicu 57 dana pre termina kada je bio planiran carski rez. Oni su već imali sina i nisu mogli da dočekaju da vide svoje kćerkice.

Djevojčice su rođene sa 46 sekunde razlike, a što je najvažnije – sve je proteklo u najboljem redu. Djevojčice su potpuno zdrave.

Međutim, tokom porođaja se dogodilo nešto što je zbunilo čak i ljekare! Odmah nakon vađenja beba pri carskom rezu, prisustvovali su jednom vrlo neobičnom prizoru: djevojčice su se držale za ruke.

Majka se uspaničila jer je mislila da nešto nije u redu, ali su je doktori ubrzo smirili. Podigli su djevojčice tako da ona može da vidi obaj nevjerovatan prizor.

Od tada je prošlo 3 godine, a Dženi i Džilijan uživaju sa svojom porodicom. Njih dvije imaju potpuno različite karaktere, ali jedna stvar im je zajednička – i dalje obožavaju da se drže za ruke!

porodia-2

Izvor: likemag.com