Home Zanimljivosti NALAZ OSTAVIO DOKTORE BEZ TEKSTA: Za 5 dana DIJABETESA nije bilo ni...

NALAZ OSTAVIO DOKTORE BEZ TEKSTA: Za 5 dana DIJABETESA nije bilo ni u tragovima, zahvaljujući OVOM napitku!

4109
0
SHARE

Dijabetes je bolest od koje obolijevaju i mlade i starije osobe. Najčešći uzrok je stres, a pored njega i nepravilna ishrana. Sa debljinom se povećava rizik od dobijanja dijabetesa.

Ona ima samo 5 godina, ali se depilira i ubrizgava botoks! Ovo je istina o deci na izboru za mis!

NEVJEROVATNO: Kada mu je umrla žena, posadio je 6000 stabala! 17 godina poslije, slika je otkrila njegovu TAJNU!(VIDEO)

Trebate biti svjesni da možete normalno živjeti, ako se pridržavate. Tj. da redovno pijete lijekove koji su vam propisani, ali i da se zdravo hranite. Redovno jedite, ali pomalo i ne preskačite obroke, posebno ne doručak. Doručak je najbitniji obrok.

Ne vrijedi vam da pijete lijekove, ako se nećete zdravo hraniti. Imajte na umu da, ako se ne pridržavate pravilne ishrane i terapije, možete se suočiti sa teškim posljedicama. Neke od njih su: sljepilo, amputacija.

Trebate često provjeravati stopala jer su stopala dijabetičara posebno osjetljiva. Kao što smo rekli trebate se zdravo hraniti, na vrijeme piti terapiju i biti fizički aktivni.

Osim toga, ovaj prirodni lijek će pomoći da regulišete nivo šećera u krvi, pomoći će vam da ojačate imunitet, očistite organizam, ojačate vid i ubijete kancerogene čelije.

Sastojci

  • 3 šake špinata
  • 2 mrkve
  • 1 zelena jabuka
  • 2 štapića celera

Priprema

Operite sastojke, a iz jabuke odstranite sjemenke. Stavite sve u blender, a dobijenu smjesu pijte ujutru, na prazan stomak.

Izvor: megagiga.info