Home Zanimljivosti NAVIKE KOJIH SE s godinama pod hitno trebate riješiti

NAVIKE KOJIH SE s godinama pod hitno trebate riješiti

1408
0
SHARE

Što se više približavamo 30. godini života, to neke stvari više nisu ni simpatične ni dražesne ni vrckaste, nego neodgovorne i ponekad jako iritantne. Ovo su samo neke od najgorih navika koje više ne bi trebale biti dio vašeg obrasca ponašanja.

 

Kupovati namirnice i bacati ih u smeće

Znamo koliko je hrana koju jedemo vani praktična, ali ona je najveći trošak. Ako već kupujete namirnice, vodite računa o tome da ćete ih doista i potrošiti.

Kasniti na dogovor i misliti kako je to slatko

Ne, nije nimalo! Svi znamo i za gužve, i tramvaje koji kasne i sve ostale probleme koje svi imamo, ali odgovorna odrasla osoba poštuje vrijeme i vodi računa o tome da se negdje pojavi kada je potrebno, pa iako to značilo da mora izaći iz kuće i par sati ranije.

Zanemarivati ​​svoju kožu

Dok smo mladi, zaboravljamo na pravilnu brigu o koži, i to uglavnom zato što ne vidimo negativne učinke loših životnih navika dok ne uđemo u određene godine.

 

Držati kompletan novac na jednome mjestu

Investicije su nešto o čemu biste definitivno trebali razmisliti. Vaš novac ne bi trebao besmisleno stajati na bankovnom računu do kraja vašeg života.

Odbijati komplimente

Komplimenti su nešto najbolje što postoji. Oni su emocionalna pretvorba zahvaljujući kojoj se, kada je u našim rukama, osjećamo kao milijun dolara.

Izbjegavati liječnike

Svi mislimo kako će problem nestati sam od sebe, ali ako su vam potrebni tjedni da prebolite običnu prehladu i ako konstantno patite od istih problema, vaše vam tijelo želi nešto poručiti. Poslušajte ga!

 

Birate pasivnu agresiju

Ako izbjegavate suočavanje s problemom kad god vas nešto muči, imate veliki problem. Umjesto da ljude tjerate da čitaju između redaka, otvoreno recite što vas muči i što biste promijenili.

Otkazivati ​​dogovore bez nekog posebnog razloga

Znamo da biste ponekad samo odjurili kući, legli na kauč, ali ako to već radite danima, radije se pokrenite i otiđite na piće s prijateljima.

Trošiti previše novaca na trendovske stvari

Postoji razlika između eksperimentiranja s raznim stilovima i prikrivenog osjećaja nelagode jer po gradu hodate u trapericama s plastičnim detaljima.

 

Mrziti svoje tijelo

Nećete biti zadovoljni sobom sve dok ne prihvatite i ne zavolite svaki i najmanji djelić sebe. Razmišljate o tome na sljedeći način: vaše je tijelo jedino koje ćete ikad imati.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here