Home Zanimljivosti POBEGAO JE GLAVOM BEZ OBZIRA POSLE BLISKOG SUSRETA? Ovo su 3 greške...

POBEGAO JE GLAVOM BEZ OBZIRA POSLE BLISKOG SUSRETA? Ovo su 3 greške u ljubljenju koje se svima dešavaju!

1459
0
SHARE

Od dobrog poljupca zaklecaće vam kolena, oznojiće vam se dlanovi i ubrzati rad srca.

 

Mislili ste da ste svladali osnove ljubljenja još u osnovnoj školi? Razmislite malo bolje. Donosimo vam tri najčešće greške koje radimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

 

1. Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Agresivno spajanje usana neće pokrenuti strasti, već vas ostaviti s masnicama na i oko područja usana. Umesto toga započnite mekim spajanjem usana i poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti.

 

FOTO: PROFIMEDIA

2. Premalo jezika

Nitko ne voli kad mu neko zabija jezik u grlo prilikom ljubljenja, ali čedno držanje jezika u ustima takođe neće izazvati željeni efekt. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnu, nežno prođite jezikom preko njenih ivica, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

 

FOTO: PROFIMEDIA

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera možda ćete odlučiti razigrano preći usnama preko njegovog obraza ili čela. Nežan trenutak moglo bi pokvariti pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos, ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti se ljubiti kao da ništa nije dogodilo.

 

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here