Home Zanimljivosti PODLI I BEZOBRAZNI: Ovo su tri najopakija horoskopska znaka, a jedan je...

PODLI I BEZOBRAZNI: Ovo su tri najopakija horoskopska znaka, a jedan je NAJGORI!

2555
0
SHARE

Ovo je posebno važno da znate ako planirate vezu ili brak.

Horoskopski znak kojem pripadate mnogo govori o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama.

Ipak, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama.

Djevica

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkuliše da li je došlo vrijeme da vas eliminiše. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriti će svoju izdaju. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom ka savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s robotom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati s emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je verna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj jad ne mogu da podnesu sami pa moraju da povuku još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerovatno bi ga dočekali u sado mazo orgijama. Smrt im nije strašna, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavjera.

Škorpije su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja se ne suzdržavaju ni od čega. Dure se i ljute, bijesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili spol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou petogodišnjeg djeteta.

Ali, velika su zlopamtila i kovaće planove za osvetu, vraćati vam kada se više ni ne sjećate razloga.

Jarac

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ “oprost” i ne postoji u njihovom rječniku. Možete živjeti pokraj njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osjećanja ne znaju da iskažu riječima pa će vas umjesto “volim te” dočekati odbijanje.

Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, beže glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što rade cijelog života.

Emotivno nepismen. Nesposoban da pokaže emocije, a kamo li da ih prima ili pruža. Previše su spori, mračni i siromašni da bi s njim osjetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice.

Jarac je definitivno najgori horoskopski znak, tako da se klonite njega. U samo dva posto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to veoma rijetko.

Izvor:magazin.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here