Home Zanimljivosti PROČISTITE PLUĆA ZA TRI DANA: Evo šta treba da pijete pre doručka...

PROČISTITE PLUĆA ZA TRI DANA: Evo šta treba da pijete pre doručka i ručka da dobijete savršene rezultate!

386
0
SHARE

Neki ljudi imaju ozbiljnih problema sa plućima iako nikada nisu pušili. Drugi puše čitav život i njihova pluća funkcionišu savršeno. Kao što vidite, to zavisi od snage organizma. U ovom članku ćemo vam dati neke korisne savete o tome kako da pročistite pluća za tri dana.

Prva stvar koju treba da uradite je da izbacite mlečne proizvode iz frižidera jer je potrebno da eliminišete nagomilane toksine u organizmu koji su nastali usled konzumiranja mlečnih proizvoda.

Prvog dana detoks režima popijte šolju biljnog čaja pre spavanja. To će eliminisati toksine iz creva i sprečiti konstipaciju. Vašim plućima ne treba dodatni posao, te je potrebno da ostali vitalni organi u vašem telu pravilno funkcionišu.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Popijte vodu sa limunom pre doručka. Iscedite 2 limuna i pomešajte sok sa 600 mililitara vode. Ovo popijte 3 puta tokom dana. Takođe bi trebalo da popijete 300 mililitara soka od grejpfruta. Ukoliko vam se ne sviđa ukus, možete ga zameniti sokom od ananasa. Ovi voćni sokovi su bogati prirodnim antioksidantima koji jačaju respiratorni sistem.

 

FOTO: PROFIMEDIA

 

Popijte 300 mililitara soka od šargarepe pre doručka i ručka. To će alkalizovati vašu krv što je neophodno za trodnevni detoks režim. Tokom ručka morate popiti 400 mililitara soka bogatog kalijumom. Ovaj mineral ima pročišćavajući efekat. Popijte 400 mililitara soka od brusnice pre nego što odete da spavate. To će uništiti bakterije u vašim plućima i sprečiti dalju infekciju.

 

Briga o telu i vežbe

 

Vruća kupka u trajanju od 20 minuta će vam pomoći da eliminišete više toksina putem znoja. Dodajte 5 do 10 kapi eukaliptusa u činiju vruće vode i inhalirajte dok se voda ne ohladi. Glavu morate prekriti peškirom.

 

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia