Home Zanimljivosti Prvo što vidiš na slici otkriće šta te čini anksioznim u vezi

Prvo što vidiš na slici otkriće šta te čini anksioznim u vezi

1040
0
SHARE

Testovi ličnosti često otkriju o nama nešto što nikome nije uspelo, kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Za današnji test potrebno je da iskreno odgovoriš šta si video na slici, a mi ćemo ti reći šta te čini anksioznim u vezama.

Šta prvo vidiš na slici?

Osobu sa plaštom

Ako si ugledao osobu koja nosi plašt, osećaj da te neko potpuno upozna izaziva veliki osećaj anksioznosti kod tebe. Sanjap o tome da nađeš osobu sa kojom ćeš imati posebnu povezanost, ali u isto vreme si prestravljen činjenicom da će upoznati pravog tebe. Jasno ti je da, ako želiš dugu i uspešnu vezu, moraš dopustiti osobi da vidi tvoje pravo lice, ali koliko god jednostavno zvučalo za tebe je to noćna mora. Strahovi koje imaš ne treba da te sputavaju u pronalaženju srodne duše. Budi spontan i prirodan.

Lice

Ako si najpre ugledao lice, činjenica da će partner od tebe očekivati da mu budeš uvek pri ruci te čini vrlo anksioznim. To ne znači da si sebična osoba. Ti si samo običan čovek koji ima svoj život, obaveze, prijatelje, hobije i to je sasvim u redu! Da bi gradio uspešnu vezu, moraš i sebe da gradiš van nje. Briga o sebi je na prvom mestu, ali ne zaboravi da isto tako možeš da izađeš u susret voljenoj osobi koja toliko želi tvoju pažnju.

Drvo

Neprestano se pitaš da li ćeš ikada imati malo vremena za sebe. Neki možda ne veruju u koncept ekstrovertnih i introvertnih ljudi, ali ti svakako znaš šta to znači jer postaješ potpuno nepodnošljiv ako jedno vreme ne provodiš sam sa svojim mislima. Zbog toga se često pitaš da li je neophodno da baš toliko vremena provodiš sa svojim partnerom. Ako se zaljubiš u nekoga ko zaista želi da bude sa tobom, taj neko će poštovati tvoje „solo periode“.

Mesec

Strah od slomljenog srca te čini izuzetno anksioznim. Za neke, početak veze znači nova nada i novi početak. Međutim, za tebe su počeci prepuni briga i razmišljanja o tome da li ćete partner povrediti kada dođe vreme za raskid. Očajnički želiš da voliš i budeš voljen, ali sve više sumnjaš u srećan kraj. Ne dozvoli da brige koje će se možda, nekada desiti, utiču na pronalazak sreće koju istinski zaslužuješ! Sve priče imaju svoj početak, razradu i zaključak, ali to ne znači da je uzaludno pričati ih. Vreme je da počne da uživaš onako kako samo ti umeš.

izvor zenskikutak.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here