Home Zanimljivosti Roditelji su djevojku zaposlili kao dadilju, ali nisu ni pomislili da je...

Roditelji su djevojku zaposlili kao dadilju, ali nisu ni pomislili da je spremna ovo uraditi njihovoj bebi!

470
0
SHARE

Kirsten Miles ima samo dvadeset godina i bila je odličan student. Kao i mnogim drugim djevojkama, a naročito onim koje studiraju bio je jako potreban novac, zbog čega je shvatila kako treba da pronađe neki posao , koji bi joj pomogao da plati sve troškove.

 

Porodica koja je živjela u njenoj blizini tražila je neku djevojku koja bi radila kao dadilja, te koja bi se brinula o njihovoj djeci, odnosno o maloj djevojčici i o dvoje odrasle djece.

Djevojčica je imala samo devet mjeseci i nažaalost bila je bolesna, zapravo je bolovala od bilijarne artrezije.

Obzirom da su oba roditelja radila, bili su prinuđeni da zaposle dadilju. Kristen nije oklijevala, nego se odmah javila na oglas, nakon čega je bračni par pozvao i saopštio da je dobila posao.

Djevojčica se zvala Talija i bila je mnogo umiljata. Njeno zdravstveno stanje bilo je veoma ozbiljno, pa su ljekari rekli roditeljima da što prije moraju pronaći donora za djevojčicu, od kojeg će presaditi jetru. Ukoliko na vrijeme ne pronađu, djevojčica će nažalost preminuti.

Dosta vremena je bilo već prošlo, ali niko nije bio odgovarajući donor!

download-71-4

Pošto se Kursten sa njima lijepo uklopila i zavoljela, ona je odlućila da se testira, da vidi da li ona može da bude potencijalni donor za malu Taliju. Ispostavilo se da jetra od Kirsten odgovara maloj Taliji. Iako je to predstavljao rizik za Kirsten, ona je mislila pozitivno.

Na kraju je donirala jetru poslije 12-satne operacije, izašla je iz bolnice sa ožiljkom od 12 centimetara, ali je veoma sretna jer se Talija uspješno oporavila.

Izvor: 5do12.info