Home Zanimljivosti Slučajno je tati poslala poruku ‘volim te’, a onda joj je on...

Slučajno je tati poslala poruku ‘volim te’, a onda joj je on i odgovorio

6995
0
SHARE

Katkad stvari u životu ne idu onako kako smo planirali, ili nas život, neplanski, može vrlo ugodno iznenaditi. Pogotovo ako, kao većina ljudi, živimo život koji smo uzeli zdravo za gotovo. Život, odnose, ljude koje volimo.

Tako nas je jedna mala priča u nekoliko redaka, objavljena u zbiru s drugima, pod naslovom “Male priče o pravim ljubavima”, podsjetila na jednu vrstu ljubavi koja često ostane na margini. Tu je, ali se o njoj toliko malo zapravo govori.

Priča je vrlo kratka, ali jako moćna: “Jedno jutro sam slučajno okrenula krivi broj i poslala poruku “Volim te”. Poruka je trebala stići mom mužu, no umjesto njemu, poruka je stigla mom ocu, a nekoliko minuta nakon došao je i odgovor: “I ja volim tebe”.

Njegov me odgovor užasno dirnuo. To su riječi koje jedan drugome tako rijetko kažemo i tek nakon ove sitne greške shvatila sam koliko sam puta to isto mogla reći, ali sam naš odnos uzela zdravo za gotovo.

Uzmite sekundu, toliko traje da nekome kome to već dugo niste rekli, kažete da ga volite, a učinak će, vjerujte, biti savršen.

Mala gesta koja će ostaviti veliki trag na vašem ostarjelom ocu kojem rijetki još tako otvoreno, iz vedra neba kažu te male, a njima također toliko potrebne riječi.

Izvor: index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here