Home Zanimljivosti SULUD POTHVAT! Irac iskopao tunel od svojeg doma do obližnjeg kafića

SULUD POTHVAT! Irac iskopao tunel od svojeg doma do obližnjeg kafića

1327
0
SHARE

Ideju mu je dao film “Iskupljenje u Shawshanku”, a trebalo mu je “samo” 15 godina da ostvari ovaj cilj.

Patsy K., vodoinstalater iz Irske, iskopao je tunel koji vodi od njegove spavaće sobe do lokalnog kafića, koji se nalazi nedaleko od njegovog doma. Ideju mu je dao film “Iskupljenje u Shawshanku”, a trebalo mu je “samo” 15 godina da ostvari ovaj cilj. Još nevjerojatniji od samog čina je razlog zbog kojeg je to napravio – tvrdi kako mu supruga nesnosno hrče.

Za njegov pothvat saznalo se nakon što je ispod kuće njegovog susjeda pukla kanalizacijska cijev. Na sudu je ispričao cijelu priču o svojem nevjerojatnom pothvatu.

“Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Iskupljenje u Shawshanku” 1994. godine, odlučio sam poduzeti nešto u vezi s tim, pa sam počeo kopati rupu ispod kreveta u pravcu puba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od žlica do bušilica za tunel koje sam uspio odnijeti u rupu kada je žena bila u kupnji. Tek sam 2009. godine uspio izaći na drugu stranu, i to u ženski wc i spremu” – izjavio je Patsy za Tyrone Tribulations.

Irac je u zadnjih pet godina svaku večer posjećivao kafić u 23 sata i vraćao se kući u jedan sat nakon ponoći. Njegova supruga nije imala na kraju pameti što njen muž radi i gdje ide nakon što ona zaspi.

“Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvijek ujutro osjetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me netko uhvatiti. Vlasnik puba se uvijek pitao kako uvijek dolazim niotkuda u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog WC-a” – izjavio je Patsy.

izvor dnevno.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here