Home Zanimljivosti Ušla je u slastičarnu i rekla da su kolači koje je kupila...

Ušla je u slastičarnu i rekla da su kolači koje je kupila pokvareni! Kad je prodavačica otvorila kutiju uslijedio je šok života!

9854
0
SHARE

Osim što je vrijedna majka četvero djece, Sharon vodi i slastičarnicu. No prošle godine ju je pogodio čitav niz tragedija.

Dijagnosticiran joj je rak jajnika, preminuo joj je mlađi brat, a najmlađi sin ima degenerativnu bolest. Zbog nagomilanih bolničkih računa Sharon kasni s otplatama za svoju poslovnicu, a ne može ni provoditi vrijeme s djecom koliko bi htjela.

Nakon što je za njenu priču čula lokalna australska radio-postaja, odlučili su joj pripremiti veliko iznenađenje.

Voditeljica je, glumeći nezadovoljnu mušteriju, ušla u njenu slastičarnicu i žalila se na pokvarene kolače. Skrivena kamera snimala je reakciju. Unatoč ozbiljnim prigovorima, Sharon je reagirala pozitivno i prije svega iznimno profesionalno.

Voditeljica/mušterija joj rekla neka sama proba kolače koji su u kutiji pa će vidjeti da su pokvareni. No, kada je Sharon otvorila kutiju… Nećemo kvariti iznenađenje, samo ćemo skrenuti pozornost na to da je video pogledalo već gotovo tri i pol milijuna ljudi.kutiju…

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Izvor:magazin.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here