Home Zanimljivosti Usvojili su djevojčicu iz jezivog sirotišta misleći da je nevoljama došao kraj....

Usvojili su djevojčicu iz jezivog sirotišta misleći da je nevoljama došao kraj. Poslije 10 godina pozvala ih je u svoju sobu i rekla im tajnu zbog koje su istog momenta počeli da plaču…

794
0
SHARE
 1. 1 Pogledajte priču o usvojenoj djevojčici čija je tajna bila otkrivena nakon 10 godina, zbog čega se život ove porodice zauvijek promijenio.

  Par iz Kentakija, Lusi i Džin Lampkins, su sa puno ljubavi usvojili četiri siročića iz Kine prije 6 godina. Jedna od njih je bila Obri, koja se borila sa cerebralnom paralizom i emotivnom traumom, nakon što ju je rođena majka zlostavljala i zanemarivala. Međutim, porodica Lampkins je mogla da joj vrati osmjeh na lice novim domom u Džordžtaunu, stotinama kilometara udaljeno od njenog mjesta rođenja.

  Lampkinsi su već imali dva biološka djeteta prije nego što su usvojili siročiće i sada im je porodica bila kompletna. Međutim, nisu očekivali da bi jedan post na Fejsbuku mogao da im promjeni sve. Dok je bila na Fejsbuku, Lisa Lampkin je slučajno pronašla sliku siročeta koje je jako podsjećalo na Obri.

 2. 2 “Bila sam šokirana kada sam vidjela koliko liče”, sjeća se Lisa tog momenta. “Istog momenta mi se probudio majčinski instinkt i bila sam sigurna da su njih dvije sestre”

  Iako su djelile mnogo toga zajedničkog, strog zakon o jednom djetetu u Kini je činio stvar manje vjerovatnom. Međutim, DNK test je dokazao da su njih dvije zapravo sestre. Obrina sestra, Averi, je takođe bolovala od cerebralne paralize i Lampkinsi su znali da je došao momenat da upoznaju sestre. Međutim, pojavile su se prepreke koje nisu očekivali.

  1. 3 Želeći da usvoje i Averi, Lampkinsi su zapali u finansijsku krizu jer je usvajanje koštalo preko 35,000 dolara po djetetu.

   Ne samo da je novac bio problem, već i vrijeme. Averi je trebalo da napuni 14 godina, što bi značilo da je previše stara za usvajanje. Lampkinsi su morali da rade brže. U očajničkom pokušaju da uvedu Averi u porodicu, Lampkinsi su pokrenuli donacije kako bi sakupili novac za usvajanje. Kampanja se pokazala uspješnom i sakupili su preko 50,000 dolara, što im je omogućilo da dobiju pravne papire za usvajanje. Porodica je nakon toga otišla u Kinu i dovela Averi u svoj novi dom.

   Uprkos jezičkoj barijeri između Averi i Obri, sestre su istog momenta znale da pripadaju jedna drugoj.

  2. 4 “One vole da su zajedno”, kaže Lisa. “Sjećaju se vremena kad su zajedno bile u sirotištu, ali tada nisu znale da su sestre”

   Običan post sa Fejsbuka je uspjeo da pronađe i spoji dvije izgubljene sestre i ispuni srca porodici Lampkins.

   “One su me u potpunosti promijenile”, kaže Lisa Lampkins. “Moje vrijednosti, ono što je važno… nisu bitne stvari kao što su novi automobil, novac ili dijamantski prsten, postoji mnogo važnijih stvari u životu – a to je da možete da pomognete drugima”

  Izvor:magazin.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here