Home Zanimljivosti (VIDEO) Tukao djevojku nasred ulice, a potom požalio što se rodio

(VIDEO) Tukao djevojku nasred ulice, a potom požalio što se rodio

8908
0
SHARE

Nepoznati mladi nasilnik, koji je u utorak ujutro u središtu Kalinjingrada udario djevojku šakom u glavu, brzo je kažnjen zbog svoje sramotne reakcije jer se jednom građaninu nije nimalo svidjelo što se okomio na slabiji spol.

Muškarac u bijeloj majici na identičan mu je način pojasnio da to tako neće ići, a povod čitavom incidentu, u kojem je sudjelovalo nekoliko ljudi, bio je prelazak preko ceste.

Naime, mladić na pješačkome prijelazu odlučio je prisiliti taksista da se zaustavi ispred zebre, što je u putniku sklonom agresiji probudilo potrebu da napusti vozilo i krene dijeliti svoju pravdu.

Muškarac u bijeloj majici odmah mu je uzvratio, baš kao i njegovom jednako ratobornom prijatelju, a u priču se umiješao i taksist koji je stao na stranu svojih klijenata.

Muškarca u bijeloj majici poprskao je suzavcem po očima, što su mladići pokušali iskoristiti, no srećom i taj je građanin uz sebe imao društvo, prijatelja koji ga je zaštitio od napada.

I dok policija još uvijek pokušava utvrditi identitete sudionika tučnjave, kao i okolnosti, korisnici društvenih mreža zaključili su da je par prelazio na crveno svjetlo te da djevojčin partner glupo postupio kada je tijelom odlučio zaustaviti promet.

Istovremeno su očekivano redom osudili divljaka koji je djevojku ozlijedio, odnosno pohvalili prolaznika koji joj je istog trenutka priskočio upomoć.

 Izvor:magazin.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here